Jump to content

Релоуд Системс ЕООД


Recommended Posts

Здравейте обадих се в  Релоуд Системс ЕООД  да си закупя нов Air Fiber 24 но ми казаха че немога да закупя една бройка и ми казаха,че имали втора употреба за 1700 лева била тествана в перфектно състояние,взехме я и се оказа,че го няма окачването но това не е проблема сложихме я и неработеше по WIFI влизаме по Лан ок но неискат да се вържат двете обадихме им се и те ни казаха,че работела и че неможели да ни върнат парите защото за втора употреба гаранция нямало и ми затвориха телефона изпратих Air Fiber 24 na donioni колегата от форума каза,че била отваряна липсвали части и цялатата е все едно залята с прах и така изгорях с 1700лева!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни се към комисията за защита на потребителя - нищо, че няма гаранция.
Дано си пазиш протоколите от Еконт/Спиди - при доставка на техниката (и наложения платеж) - с тях можеш да докажеш от къде си го купил - ако ги нямаш, проблем.

Ако съвсем искаш да ги нагъзиш, виж дали са ти издали касова бележка за сделката (или ф-ра), ако не са - отиваш в НАП и става грозна ситуация. Ако са - това пак можеш да го използваш в КЗП като доказателство от къде е закупена стоката.
Трудно ще докажеш само дали преди или след покупката са били в това състояние у-вата (липсващите елементи). Тук е тънката част, може да се наложи колегата, който ги е отварял да дава показания :).

“...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да беше пазарувал от тези трябваше да потърсиш из форума темите за тях. 

Сега при свършен факт иди доказвай какво са ти продали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, темата не е за раздел "бизнес партньори" а за "черен списък", ама понеже там е пълно с теми за тия.... файда няма да я местим

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда че Релоуд Системс са доста фалшива фирма най вероятно няма да се поръчва нищо от тях щом са измамили колегата с 1700 лева и са продали неработещ хардуер значи са безкомпромисни

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата беше информиран многократно за това устройство,че е втора употреба и не е наше, а на наш клиент! Ние нямаме абсолютно никаква печалба от него и просто беше изпратено от наше име и това беше упоменато на клиента по гор поне 5-6 пъти. След разговор беше му предложено първата седмица да му бъде възстановена сумата , той каза че ще изпрати техниката, но така и не я изпрати! Поради тази причина ние си изплатихме на клиента сумата! След повече от два месеца той реши, че трябва да му върнем парите. Имаме и конкретните дати по извлечения и много доказателства! Първо това е техника втора употреба. Кой закон задължава да се връща нещо ползвано 2 месеца и повече да не говорим, че е втора употреба? Ако си купите кола втора ръка след 2 месеца дали ще ви върнат сумата ?

 

Играхме ролята на посредник без комисионна и се получи направи добро изяж "лайно". Най-вероятно ако ви бяхме дали директно телефона на клиента пак ние щяхме да сме ви виновни! Тази техника не е наша не го ли разбрахте! И пак казвам  държахме се достатъчно любезно беше предложено възстановяване на сумата първата седмица !

КЗП сме ги осъдили вече може да проверите! Не плашите никога с тях или с който и да е било! Плашещи са лъжите на такива хора!

 

Ако не се извините публично за лъжите си, обещавам че ще има съдебни искове!

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не виждам смисъл от коментари - те самички, ще се затрият. А фирми,който предлагат същите продукти има още няколко на пазара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нагли не стига,че изгоряхме с 1700 лева ми щяли да ни съдят няма такива нагляри.

всичко се връща в тоя живот един ден ще си намерят майстора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, angelnet написа:

Много нагли не стига,че изгоряхме с 1700 лева ми щяли да ни съдят няма такива нагляри.

всичко се връща в тоя живот един ден ще си намерят майстора

Беше ви предложено да ви бъдат възстановени парите първата седмица. Вчерашният ни разговор трябва ли да става публичен в него нещата не са както тук представени. Защо не изпратихте техниката докато парите бяха в офиса и бях разпоредил да ви ги върнат. Защо ЗАЩО? Сетихте се след повече от 2 месеца след като предадохме на клиента сумата! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана интересно!

От различните камбанарии, различно се вижда!

1700 лева са си 1700! Ако аз изгоря с толкова и съм прав и имам доказателства - завеждам дело без да се замислям. Ако не съм прав, нищо не пречи да се оплача тук-там, да поочерня малко другия, па да ми олекне малко...

Ако пък са ме оклеветили и ме обвиняват публично, че съм завлякъл някого с 1700 лв, логично е пак да си потърся правата в съда.

Иначе може само да си чешем езиците във форума.

Купувал съм техника от почти всички фирми, които предлагат такава в България. Никога не съм имал проблеми. Може и да е случайно, или да съм късметлия - не знам. 

Между другото, колегата има ли фактура за покупката? Ако има и е от името на Релоуд - и единият и другият са прави, съда също ще е прав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не вземете да се разберете като хората да е отремонтирате тази релейка и всички да са доволни

Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същият човек създател на темата е открит като много коректен дори в този форум - текст на довлни от него! Цитат на други хора по негов адрес!

"!!! Измамник angelnet - Ангел ****** от Пловдив gsm:089***7, скайп: gal***** - Черен списък - Микротик Форум  изключително нагъл лъжец!"

Кратка справка в нашта фирма, че същият има задължения към нас от  невзети пратки (това лесно се вижда в еконт), които съответно дори не сме си и потърсили и не сме казали една лоша дума за него! Май трябва ние да публикуваме нашият дълъг списък с длъжници с фирми и частни лица ! 

Вчера в телефоният разговор човека беше разбран обеща, че ще се извини (разговора го имаме),  но след като не се спази и това обещание нямаме друг избор.И части се разбрахме да му внесем без да ги плаща.  

Товарителницата е от март месец , а човека се сети юни месец при положение , че парите го чакаха в офиса доста време.

След като се чувствате измамен моля подайте жалба и не клевете по най-долният начин с измислени истории! 

Дискусията за мен приключва тук ! 

 

 

 

Редактирано от reload
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.