Jump to content

DVP-740 Работи ли добре и Какво друго препоръчва те колеги!

net-sar

Recommended Posts

Здравейте!

Налага ми се да закупя и се чудя какъв да е.

Този ми се наби на очи DVP-740. Работили добре!  Какво друго препоръчва те колеги!  Не съм работил с него и очаквам от опитни колеги да ми помогнат в избора си 

кура на старо :)  работи ако не правиш кабелна тв не че не става ама има големи затихвания

• 2 years later...

DVP-740 около 250-300 сплайса от който половината ТВ и затихване 0,00 - 0,02 сплайсера и перфектен за оптични мрежи

С OTDR ли измери заварките?

Проблема е, че сплайсъра не е много претенциозен и заваря почти всичко, което му се подаде и във всякакви условия. Това от своя страна е предпоставка за бъдещи проблеми. Трябва да се спазват минимални изисквания в процеса на сплайсване.

Колегата сплайсва с такова ,бих казал обратното много се мръщи и не заварява както трябва .Когато завари не е сигурно както се казва дали са оптимални условията за заваряване.Когато сплаисва конектори което се води екстра трябва да се използва само неговия кливер което е лошо,при използването на друг си е мисията невъзможна.Неговия кливър не става въобще когато се заварява с хубав нож бих казал че се справя задоволително добре .Термофитите се разместват често в печката.А и самата печка няма режим обдухване.Ииииии други дребни забележки ,добър за цената си.

• Thanks 1

• 1 month later...

50% от хубавата заварка е сряза. Самия сплайсър си е ок за парите си. Ползвал съм за бекъп сплайсър такъв

и не съм имал оплаквания. dvp-то има супер идиотска система за закрепването на огледалата на капака. Това

беше фиксирано с шайба от нас ?

При хубав сряз и еднородни влакна заварява прилично. За всичко над 3км бих ползвал нормална машинка.

За всичко, което изисква протокол за общо затихване също. Просто връщането по муфите за пресплайс е чиста

загуба на време, пари и нерви. Един познат изгради 80км мрежа с това изделие pon+dvb с кутии на над 10км от

олт и усилвателя... ми работи, но я направи "на мускули" и преправяния. Аз лично бих избрал Jilong ако е китаец.

Кур-а не бих купил от магазин дори и на 50% цена. Неам нерви да се занимавам с идиоти и пращания до на макя си

у п****та. Искам сервиз в скотия и ако може да е за време, в което ще си спомням какво и каде съм оставил.

Корея кърти и извозва с бус в случая. С 24-48 часа ремонт мисля, че са без аналог. Прилагам и измервания от тези дни.

3 буфера, както се вижда. Кабели микс от corning към hes и noname. 652 всички влакна

Измерванията са летящи. Без човек на края да чисти и търка конектори. Не са правени и с нови конектори по буферите

за да гоним orl за здаване. Просто съм забивал на двойката влакна будефа и съм се връщал на одф-а и съм измервал.

Убаво.. Лошо това е положението ?

END100-END200-C003_055_S13.SOR

END100-END200-C003_055_S15.SOR

END100-END200-C003_056_S13.SOR

END100-END200-C003_056_S15.SOR

END100-END200-C003_057_S13.SOR

END100-END200-C003_057_S15.SOR

END100-END200-C003_058_S13.SOR

END100-END200-C003_058_S15.SOR

Edited by Mile

• 8 months later...