wispnet Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 (edited) Изкупувам 100мбит медии на 1влакно и 1бр сплайсер гледах едно inno в olx-a ама не ми вдъхва доверие цена по договаряне За контакт:ЛС Edited May 5, 2016 by wispnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
valvi Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 И аз го гледах инно-то и на мен не ми вдъхва доверие.Кутията зелена пък машината червена - не му е чиста работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wispnet Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 (edited) медиите намерени търси се сплайсера купувам също sc/sc адаптери и бяла FTTH оптика Edited May 6, 2016 by wispnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuzarector Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Преди 23 часа, valvi написа: И аз го гледах инно-то и на мен не ми вдъхва доверие.Кутията зелена пък машината червена - не му е чиста работата. Купих преди година от него фиджикура 50 пак не беше в оригиналната кутия. Украинец е,вкарва ги от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wispnet Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 (edited) абе то хубо ама не си вдига телефона . чух се с него продаден е за съжаление ама ще идва кура 60-тка Edited May 6, 2016 by wispnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts