Mile Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Заменям PCI WLAN карти 5211 (със запоени пигтайли) и PCI 13-ки и 14-ки от "3com" ските със стандартен 20см пигтайл за читави minipci карти в комплект с пигтайл. Невероятна чувствителност, но просто вече не ми стигат 70мбпс и ги свалям. Ако някой е заинтересуван за покупка направо може да измислим някаква цена за целите рутери (интел дъна 3 пци без irq sharing), fortron 300-350W, метални кутии (тип елтабла), защита за лан порта и т.н. Също така купувам minipci карти с Atheros 5211 (чисто А) и CM6, CM9, Senao 5212 и т.н. Всички карти и дъна са работи в периода есен 06 до есен 08. Чистите А-та са работили в периода 04-08 година. Продавам и няколко комплекта Airaya Ai108 в алуминиеви кутии (май има и 2-3 бройки в пластмасови) готови за монтаж. Даже към комплектите може да се добави и GSM рестартирачка (те със тях си вървяха комплект че зимата по върховете е много хард). Работили са около 1 година в периода 05-06 година. Обявата е валидна до понеделник на обяд. След това отивам на пазар и старите части ще отидат на склад за зор-заман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacho Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 дай цени Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 50% от цената в магазина ми се струва справедливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 За да не отговарям на всички лични направо ще напиша цени, които аз смятам за нормални. Те могат свободно да се коментират и в темата и на лични. WLAN 5211 (чисто а) със запоен позлатен пигтайл. Мисля има 5 или 6 броя. Цена 45лв. При закупуване на всички налични 40лв на брой. WLAN 5213 и 5214 в коплект с пигтайл 58лв на брой и 50лв за всички. Мисля че останаха 5 броя. Дъна, процесори, фортрон-и и памети ще напиша утре след като видя какво остана. Araya + алуминиева кутия + пигтайлите, захранване и прочие там каквото трябва да има 185лв за коплект. С пластмасовата кутия комплектите по 165лв. Цените не са окончателни и могат да се коментират в широки граници. Оставям си правото да не ги продам ако предложенията са неприемливи за мен. тел 0887 613 927 Милен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts