Jump to content

Търся стара щайга или дъно от такава. :)


sitnetworks

Recommended Posts

Здравейте колеги, на някой намира ли му се някое старо дъно за продаване работещо на около 400, 500MHz. Няма значение какво е, само да има повечко PCI слотове за за Lan карти и такива работи. Може и от тези старите на Slot 1 иам доста процесори. Абе няма значение само да работи. ;):)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Здравейте колеги, на някой намира ли му се някое старо дъно за продаване работещо на около 400, 500MHz. Няма значение какво е, само да има повечко PCI слотове за за Lan карти и такива работи. Може и от тези старите на Slot 1 иам доста процесори. Абе няма значение само да работи. :) :)

1.1гхц амд дурон с 5 пци слота дъното е чук...на тях години конфигурацията беше хиляди левове....като си спомня не искам и прахта да му сабарям;D кви теми изкарвам от архива не е истина ;)

TsAATxA.jpgTsABDWi.jpg

1-вата ми работа след копуването беше да го разглобя...ххххх ;D

Link to comment
Share on other sites

Надали някой ще се раздели с такова дъно. Много са ценни за интернетаджиите ... :)

Поздрави!!!

Link to comment
Share on other sites

Здравейте колеги, на някой намира ли му се някое старо дъно за продаване работещо на около 400, 500MHz. Няма значение какво е, само да има повечко PCI слотове за за Lan карти и такива работи. Може и от тези старите на Slot 1 иам доста процесори. Абе няма значение само да работи. :);D

Погледни тази фирма  http://delwi-itr.bg/ имат всичко и то на много сносни цени, както и пращат с куриери кадето искаш!

Link to comment
Share on other sites

2 процесорен на 233/266 (непомня) със скъзи контролер + такъв хард.Има инсталиран прясно win2000 и не е работил повече.Не се сещам с колко рам е..Ако имаш интерес дрънни ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.