elementss Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Здравейте на всички въпроса ми е следния.Имам линк на 7км от едната страна е антена грид с булетм м5 а от другата страна е рокетдиш антена с рокет м5.След антените ще имам 30-тина абоната доставчика ми даде ип адреса до сега нямаше проблем че имаше вързано само едно устройство пиша ип и другите работи на компютъра и интернет има но сега като се увеличават и като пиша ип то на още един компутер и дава конфлик на ип.пробвах да сложа рутер след рокета но нещо несе справих написах на рутера ип-то маската днс и т.н. на статик ип пускам кабела и след рутера нищо а сущия рутер като го пусна след клиентско устроиство интернета тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
valvi Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 (edited) Пич - ще забавляваш доста хора в този форум.Липсват ти фундаментални знания за това с което си се захванал.Има два начина - първо изтрезняваш от снощния запой и се отказваш от идеята да се занимаваш с това за което питаш.Второ - сядаш и четеш яко - като начало всичко което е писано в много други теми пак тука.Защото никои не гори да ти свърши работата за мерси.А чукча както е известно е писател а не читател. Edited March 22, 2016 by valvi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted March 23, 2016 Administrator Report Share Posted March 23, 2016 Напротив,има и хора който се занимават с чужди кахъри и вършат чужда работа и ядат хляб от това Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki5 Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 То и колегата е написал че хора се занимават за пари .Ама понеже не обичам да храня хората напразно за да не става може да си сложил всичко както трябва ама да си ограничен по ттл пакет и с всеки рутер и без да почетеш няма как да стане.А за повече инфо не разбрах аз лично кое и как си го слагал отпред ли озад ли има си значение каде го навираш .........за рутера става дума . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sspas0v Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Пиши ми на лични съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts