Имам следното питане - Виваком ми дават в София интернет и ТВ с обикновен суич + STB устройството за гледане на телевизия.
Въпросът ми е мога ли да пратя STB устройството в провинцията и с два RouterBOARD 941-2nD да ги вържа в bridge/vpn (не ми е много ясно) към суича на Виваком и съответно в провинцията да гледам телевизия за която плащам и получавам в София?
Question
Dimiter
Здравейте, нов съм и отскоро ръчкам микротикове.
Имам следното питане - Виваком ми дават в София интернет и ТВ с обикновен суич + STB устройството за гледане на телевизия.
Въпросът ми е мога ли да пратя STB устройството в провинцията и с два RouterBOARD 941-2nD да ги вържа в bridge/vpn (не ми е много ясно) към суича на Виваком и съответно в провинцията да гледам телевизия за която плащам и получавам в София?
Благодаря предварително за съветите
Top Posters For This Question
20
9
8
4
Popular Days
Dec 12
9
Dec 26
9
Dec 25
7
May 19
7
Top Posters For This Question
111111 20 posts
bfka 9 posts
kokaracha 8 posts
JohnTRIVOLTA 4 posts
Popular Days
Dec 12 2017
9 posts
Dec 26 2018
9 posts
Dec 25 2018
7 posts
May 19 2020
7 posts
Popular Posts
111111
През L2TP с бриджнат ЕоIP и работи с налични поне 15 мегабита нет
111111
Под микротик става за 2 минути с каквото си поискаш, ЕоИП е предостатъчен за целта. Който не го кефи може да драска експерименти по конзоли на разни WRT без хардуерно ускорение.
MiPSus
Колегата има предвид DD-WRT ? Налагало се е да ползвам EOIP тунели в Debian рутерите, работи но гълта CPU ? https://storage.googleapis.com/google-code-archive-downloads/v2/code.google.com/
Posted Images
60 answers to this question
Recommended Posts