Linux Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Здравейте трябват ми безжични външни датчици за следене на температурата на помещението примерно в което са които да испращат информацията до дадено PC дали има някакво готово решение което се предлага или трябва да се измисля нещо което може да върши подобна работа.. Имам такива които пращат информацията до няква станция която върви към датчиците компекти някви елементарни които продаваха на времето, но сега исма тези неща да ги следя от pc и да си настроя някакви аларми примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted December 28, 2015 Administrator Report Share Posted December 28, 2015 http://shop.connectsense.com/?sku=GC-CS-TH ползвай "IoT sensors" като ключова дума Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
friendkiller Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Ако не е проблем свързаност с кабел, датчик lm335 и контролер поико който има 8 аналогови входа.. Също има разработено софтче за комп. Надявам се на по късен етам да успея да имам време и да го реализирам и през нет да репортва в някой облак Sent from my iPhone using Tapatalk 1 www.pro-service.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 Трябва ми някакво безжично решение и сравнително на нормална цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts