Jump to content

Проблем ли ще е да държа лаптопа винаги в колата


jaredharet

Recommended Posts

Пускам тази тема защото знам че тук има доста хора навътре с електрониката. Та идеята ми е че искам да си сложа малко лаптопче в колата (passat 91-ва дърта кошница) и там да го държа винаги защото евентуално ако възникне повреда да ми е винаги под ръка. Та мисълта ми е би ли му пречила влагата особенно зимата тъй като колата не е гаражна.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

вземи му една неопренова чанта

кофти в колата е голямата термо разлика

и ефекта на консервата

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Да слагай го в неопренова найстина или нещо такова.. Значи като цяло ако са ти наред уплатненията и т.н. не би трябвало да има проблем но все пак... ако лаптопчето е читаво по-добре да му направиш тоя гъдел.Като се замисля авто ЦД тата нищо им няма :) а са наблъскани с СМД елеметнти като при лаптопите/ПЦ тата..Но няма да е зле да си вържеш гащите...предполагам няма да е толкова скъпа чантата..

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

проблема е че цд-то си стои в колата а лаптопа се разнася, има едно правило когато се разнася апаратура при големи температурни разлики тя трябва да се климатизира, климатизация се налага предимно когато се слага от студено на топло, ако лаптоопа работи от време на време няма да има проблем. Така няма да се отлага влага. Аз си мисля че ако го слагаш в добре хемерметизирана торбичка няма да има проблем.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

Може и в торбичката или там чанта ли каквото ще го държиш да слагаш такива "кисиики" със силикагел..Мисля, че не са много скъпи да не говорим че все от някъде излизат при хора който се занимават с това като нас :)

Link to comment
Share on other sites

IBM X31, X21, T20 ... В момента T42. Вали ги дъжд, сняг.. На минус 15 сме настройвали 2 часа линк на батерия с X21 и през 5 минути обърсвах с ръка клавиатурата да вида каде са копчетата. Сняг на парцали. Което се стопи на kbd ок.. Кое не с ръка се бърше. Температурни разлики? За техника струваща под 300лв... На кой му пука, като много преди температурните разлики някой ланаджия ще го изпусне от "подпокривното" пред някой асансьор ;)

Това са работни мулета. Взимат се втора ръка и се експлоатират до сдух.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.