wowefect Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Здравейте,макар и не толкова често да ползвам вече FTP CAT5E CU с проволка - днес се увидях с две чисто нови макари по 305 метра,няма да споменавам Фирмата вносител...искам да попитам дали знаете да има уред за цепене на проволката,за оптичните кабели имам.Като цяло му намерих цаката с макетния нож,но не ми се мисли ако станат навън минусови градусите как,ще се работи с тия фтп-а...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 (edited) трябва ти messengered web slitter/shaverПримерно Ripley cablematic ( MWSS) Остава и да ти се дават 100+ лева и си на бял кон. Edited November 10, 2015 by Mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowefect Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 Не е за парите работа да върши,защото на изпъваш междустълбие и точно на 90 метър си го сцепил смахнатото фтп....прати ми линк за продукта ако е възможно,благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowefect Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 в официалния сайт http://www.ripley-tools.com/ - за българия дилър е www.kst-bg.com - на тях пък сайта не им работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 http://www.kst-bg.com/shop/Splicers_Instruments/Cable_Preparation_Instruments/Messengered_Web_Slitter_Shaver С такова сме разцепили поне 30км мтел-ски кабел фигура 8 Има резервни ножове. Работиш ли с кабели с носач трябва да го имаш в куфара. Всичко друго са измислици. Все едно да нямаш kabifix Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowefect Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 благодаря,но при мен страницата така и не иска да зареди,ще опитам по-късно ! Благодаря още веднъж ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts