Jump to content

НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА Просто се вижда на къде отиваме


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Да!Аз това мисля да направя но за съжаление нищо не зависи от моя глас :(

Link to comment
Share on other sites

Кефи ме да гласувам. Разчитам на хора, с дълбоки политически познания, питам ги за кого - и отивам!

Аз и преди съм казвал в този форум, че само да се тюфкаме по форумите файда няма, ами трябва да се предприеме нещо.

Приятно гласуване на всички :)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Да!Аз това мисля да направя но за съжаление нищо не зависи от моя глас :(

така като теб мислят поне още 20 хиляди души .. и за това ще си патим, или се правите на глупави или си търсите извинение за пред съвеста си!

Гласувайте за някой само да не е от сегашната коалиция! Аз съм си избрал герб, те имат поне едно голямо предимство , че имат шанс да направят самостоятелно правителство а не няква коалиция, щото коалициите ги видяхме ко правят.

Така, че драги съфорумци не си търсете извинение за безотговорноста да не гласувате!

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

Aз не съм казал, че няма да гласувам, а че нищо не зависи от мен за съжаление!

Link to comment
Share on other sites

Има такава теория че "демокрацията" не е чиста демокрация и че въпреки че избираме наши уж представители те решават вместо нас или още по-зле - някой решава вместо тях. Ама кво да правиш. Гласуваме там, държим ги под око колкото можем и така....

Link to comment
Share on other sites

ВЪЗВАНИЕ

Към българския форумен народ!!

Дами и господа, братя и сестри български, приятели !

Съгласно Указ № 110/28.04.2009 г. на президента на Република България на 5 юли 2009 г. ще се проведат избори за Народно събрание.

20 години вече избираме маймуните в парламента. Като в повечето демократични страни по света.

20 години очакваме да заживеем нормално - без страх за утрешния ден.

20 години от нашия живот минаха в годините на т.нар.промени, без промените да донесат на обикновения човек нещо по-добро

20 години по-късно, осъзнаваме че са се променили най-вече капиталите на "бившите" комунисти и то към необятно по-добро.

20 години по-късно, наред с комунистите продължават да ни управляват и бившите ченгета от тайните служби.

20 години тези и други престъпници правят от красивата ни държава едно голямо феодално владение с малко феодали и много обслужващ персонал.

20 години промяна на ценностната система на цял един народ към див ориентализъм, отдалечаване от европейските, от руските и въобще от всякакви ценности. Доказателство - музиката ни, младежите ни, колите ни, улиците ни, градинките ни, дворовете, пространствата зад блока и т.н.и т.н.

Искаме ли още 20 години да продължаваме по същия начин?

Искаме ли още 20 години да се срамуваме че сме БЪЛГАРИ и да обвиняваме себе си и родината, че сме в това положение - на ръба на мизерията, без спазване на ред, без сигурност за здравето, безопастността и бъдещето на децата ни, без да можем да опазим горите и планините си. Да живеем в най-скъпата държава в Европа, с най-малките заплати.........И т.н. и т.н.

Нищо няма да се случи в положителна посока, ако не положим сами началото на ВЪЗРАЖДАНЕ. Сами. Политиците са хора като нас. Феодалите са хора като нас и от нас. ВЪЗРАЖДАНЕТО трябва да тръгне от нас самите, от нашето мислене, с наши действия!

Държавата, нашата мила България, може да се възроди само и единствено, ако критична група нейни граждани желае това и прави нещо в тази посока. Вълшебната пръчка, 800-те дни, комунизмът и социализмът не успяха.....

НЕКА ПОСТАВИМ НАЧАЛОТО !!!

НАЧАЛОТО - ДА ИЗХВЪРЛИМ ДПС ОТ ВЛАСТТА !!!!

Защо трябва да изхвърлим ДПС от властта?

Защото е мафиотско-олигархична партия.

Защото настройва българите мохамедани срещу българите християни на принципа - разделяй и владей, за да осъществява икономическите си цели - да краде.

Защото е много добре мобилизирана, професионална, последователна в действията си мафиотска структура, вкопчила се във властта, измукваща милиони, милиарди левове за кръга феодали, които седят зад нея, може би вече извън България.

Защото 20 години нищо не сме направили като народ, освен да хленчим и да се псуваме един друг за малодушието си и можем да почнем от някъде, за да гледаме децата и внуците си в очите.

Защото ако продължава ДПС да седи във властта, да смуче пари и да настройва хората един срещу друг на верска и расова основа, ще ни се смее целия цивилизован свят на търпението. Както вече съвсем открито ни се смее нашият съгражданин Ахмет или Меди Доган. Чак той се чуди как може да си казва открито вече всичко и на никой да не му дреме...

Защото хората на ДПС обикалят ден и нощ селца и градове и агитират професионално, с пари и с обещания. На което никой нищо не противопоставя. Защото ДПС е в управлението на държавата и си прави каквото иска.

Ако не си овца, а си патриот, независимо с какво самосъзнание или изповядвана религия.

Ако искаш да отвърнеш на професионалните агитатори на Доган и СО&

Ако ти е писнало да мълчиш и да ти е жал за себе си и държавата - НЕКА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ НЯКЪДЕ. НЕКА НЕЩО НИ ОБЕДИНИ НАЙ_ПОСЛЕ !!!!!

ПРИЗОВАВАМЕ ВИ:

ГЛАСУВАЙ НА 05.ЮЛИ 2009 !!!!!

АГИТИРАЙ ВСЕКИ ПОЗНАТ, РОДНИНА, ПРИЯТЕЛ ДА ГЛАСУВА НА 5 ЮЛИ 2009 !!!

ВИСОКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ = ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ ЗА ДПС !!!!

ГЛАС ЗА СИНЯ КОАЛИЦИЯ ИЛИ ГЕРБ = ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ ЗА ДПС !!!

Защо тези партии точно - защото другите нямат шансове за самостоятелно правителство освен БСП, а феодалите от БСП и ДПС така са объркани, че са станали една хомогенна неразличаема маса.

Защото при очаквания тежък развой на кризата, която за сега се подтиска и до която ни докараха родните феодали, ни трябва силно правителство с широка подкрепа т.е. малко партии в управлението.

ВИСОКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ Е ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ ЗА ДПС !!!!

Нека всеки който е съгласен с това ВЪЗВАНИЕ да го подкрепи едно кратичко - подкрепям. Това ще е равносилно на подпис под него. Нека който го подкрепя да го разпространи в интернет пространството. Има достатъчно дни до изборите, за да може това ВЪЗВАНИЕ да стигне до хиляди хора, защо не и до десетки и стотици хиляди хора. Нека се организирамне така, както хората на Доган са се организирали преди всички избори, както са се организирали да издействат пред турските власти отваряне на 130 изборни секции в съседна Турция, за да използват и гласа на заблудените наши съграждани с двойно гражданство. Говорете със съседа. говорете с колегата, обяснете защо ДПС не трябва да се допуска до парламента и какъв е начина това да стане. Убеждавайте хората около вас, убеждавайте хората около вас да убеждават хората около себе си. Имаме три дена. По добре късно, отколкото никога. Имаме идея която да ни обедини, а не да ни разделя. Нека изберем силно правителство, а после да мислим и за втората крачка....

Аз лично декларирам, че не членувам в никоя партия, нямам никакви политически амбиции, за мен политиката е мръсна дума и политиците също са ми нечистоплътни като морал. Не искам ВЪЗВАНИЕТО да звучи като агитация за герб или сините. Те ще са нашият иструмент за да постигнем целта си, като най-естественият враг на ДПС в политиката.

Още веднъж призовавам, който подкрепя възванието да напише едно простичко - подкрепям.

Обсъждането може да става и по другите теми - има достатъчно теми за това. Линк към ВЪЗВАНИЕТО може да сложите в подписите си в този и другите форуми.

На мен ми писна да седя и да гледам как можем да правим нещо, умни и интелигенти хора сме по форумите, правим толкова полезни неща специално в този форум, а не можем да се организираме за нещо толкова нужно като отстраняването на ДПС по демократичен път.

__________________

www.ev-bg.com  

Link to comment
Share on other sites

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Link to comment
Share on other sites

Честито !

Това е истината.

Ние сме си овце и такива ще си останем.

Radio Transmision Systems

www.rts-bg.com / ispot.bg

Link to comment
Share on other sites

Предполагам, че българите вече сме по будни. И утре ще се разходим до урните. Нека покажем поне веднъж, че може да сме единни и с това осъзнаем, че нашия глас не е незначим.

Не ми се изка, да се повтори ситуацията след време като в Косово, но на наша територия.

Нищо против малцинствата, но нека си останат такива, защото вече знаете колко лесно се манипулират.

Link to comment
Share on other sites

Мислех да не изказвам мнение ама не се стърпях.

Като гласуваме какво ? Едни идиоти си тръгват, идват други на тяхно място. Положението вместо да се оправи, то се дозабатачва.

Факт.

Някакви си призиви снощи гледах някъде "20 години нам какво си ..." и утре като дойдат другите и хоп всичко се сменя. Ха ха - по голям виц не съм чувал. Ама как го виждате да стане ? Българина си е българин, дай му власт, гледай му сеира. Колко правителства се смениха ? Колко хора се изредиха ? Всеки обещава нали ? Да но обещанията се забравят, интереса се променя, когато властта е в ръцете ти. Това е истината господа.

Не знам защо не сте го разбрали (повечето от Вас). Хората са еднакви, цвета е различен.

Преди седмици ходих на едно озвучаване. Партията, която агитираше няма значение. В общи линии всички обещават едно. Та тези елементи се изтъпиха посредата на сцената и започнаха да говорят как те намалили безработицата, как увеличили заплатите, как средната пенсия щяла да стане 400 лева ... Отдоло слушах, слушах и си зададох въпроса как може така да се лъже, лъже съзнателно. Как не ги е срам да говорят такива нелепици. И като се замисля колко заблуден народ ги слушаше и им вярваше...

Също в голяма заблуда сте, че щом не гласувате, Вашия глас ще отиде за ДПС или за която и да е партия. Не знам от къде Ви ги раждат главите такива глупости.

Господа, България няма да се оправи, който и да дойде на власт. Това е истината. Ако има някой от политиците с някакъв идеал за промяна ( невизирам Бойкото или Яне - крадеца вика дръжте крадеца) и по-добър живот, лесно бива променен и покварен.

Аз няма да гласувам, защото невидях промяна в живота на българина за последните 10 години. Наслушах се на обещания. Вече нехващат дикиш.

Коментара ми го приемайте както искате.

banner-468-60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ами прав си от една страна ама пък като не гласуваш  - все едни помагаш на дпс!Което е лошо поне за мен.. пък и за народа!Ще гласувам и не ми пука какво ще стане кой ще е горе въобще не ме интересува само да не е д п с .... . .  ;)

Link to comment
Share on other sites

Като дадеш твоя глас това означава, че гласуваш за промяната.

И стига сме се оплаквали, че сме толкова зле. Да, има оше път да извървим. Но ако погледне света сега, той е доста различен от този преди 10-15 години.

Факт е, че като безделничиш по време на избори ти си удобен за управляващите. Така те лесно манипулират малцинствата в своя полза, и процента от общия брой гласоподаватели е в тяхна полза, щото виж били сме обидени на управниците и нямало промяна. И това вече стана редовна практика, така че редно е с гласа си да кажеш "До тук".

И да изляват на начии люде криви сметките.

Малцинствата безделничат през мандата, но по време на избори са будни и чинно отиват до урните и гласуват за още един мандат безделие, пък ти през мандата се бъхтай, изхранвай ги, плащай им тока и водата, помагай им да се плодят, пък си вземай почивката по изборите, и колелото да продължава да се върти в тази посока.

Та кои е в по-неизгодна ситуация, ти.... или може би те?

Като гласуваш означава поне да заявиш, че неодобряваш тези порочни практики и схеми, които са сформирани и че резултат няма да има ако ти(мнозинството) решиш(те).

А и демографския спад на българите като такива, каквито ги знаем е факт. Това че някои региони липсва присъствие на малцинствата или че е малко, не означава че не съществуват.

Така че те призовавам  да гласуваш, без да очакваш насреша, че света ще стане прекрасен. Просто развали нечии сметки. Може би така, ако сме повече то промяна ще има, каквато и да е тя. Но че трябва да подадеш(м) ясен сигнал на управниците, че все още си(сме) тук в България, и че ти(ние) решаваш(ме), не те.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.