mitko712 Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 (edited) Здр. Как крадът пари тия п....и от Б у л с а т .Плащам си услугата която ползват родителите ми през epay.bg и забелязвам ,че за текущия месец имам увеличение на цената от 1 лв.Обаждам се на оператор и ми споделят ,че ми дигнали скороста на от 15mbit на 25mbit. без да съм заявявал това или да са ме информирали.Помолих ги да ги върнат на старите който са и те не може отидете в офиса.Днес сутринта си поглеждам в ebay.bg сумата за плащане и от 23.90 станала 27.90 включили ми и Синема+ сега поглеждам към 16.00 станала 25.90 с Стандартен,Допълнителен п-к ,пакет ПРЕМИУМ,Интернет - 25 mbps.Тези си правят подигравка с хората явно подават на ebay.bg всеки път различна информация кой когато се закачи да плати.Вече си подадох жалбата към комисията .Да видим резултата.Пуснах темата и в техния форум да видя някой чете ли въобще Edited August 27, 2015 by mitko712 редакция Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Така са си ,по евтиното излиза скъпо, англичаните правилно са казали " Не съм толкова богат да купувам евтино" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted August 28, 2015 Administrator Report Share Posted August 28, 2015 Идеални условия да ги отрежеш. Нито телевизията им телевизия нито интернета им става. Не се научиха хората как да ползват разплащателни сметки. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts