Jump to content

Проблем Groove A-52HPn на 10мб

babula

Recommended Posts

Здравейте, от няколко дена Groove A-52HPn се връзва по лан-а само на 10мб. Някой знае ли как да се оправи? Смених switch-a, не е от него. Явно е от самото Groove. Лошото е че е е л4 и в момента нямам с какво да го сменя. Някой да има идея как да го оправя?

• Administrator

А кабела тестван ли е?

Някакви допълнителни настройки на лан порта правени ли са?

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Скоро и аз имах същия проблем със същото устройство беше се отлепило лан гнездото от платката  запоих го и се оправи

Ами не е променяно нищо. Както си работеше забелязах, че повече от 10мб не иска да вдигне и тогава разбрах от къде е проблема. Не съм отварял устройството, защото не ми се е налагало, но ще го пробвам. Иначе за какво ми е. Master, а ти как го оправи? Или просто го замени. Защото проблема е че е L4 и като гледам ги няма в България. Ако някой му се намира нещо излишно - да се обади. Ще пробвам да го отворя и да видя за какво става реч, ако може да се види де. Дано да е само до запояване ама ......   Благодаря на всички за отговорите.

И аз имах проблеми с масата на  3 такива след работа 1 месец по Слънчев бряг явно влагата не им действа добре ?

И аз имах проблеми с масата на  3 такива след работа 1 месец по Слънчев бряг явно влагата не им действа добре ?

Т.е. да разбирам ли., че проблема е само в масата при тебе и грувето е работило само на 10 мб? И след презапояване са се оправили?

Имал съм подобен проблем с RB411GL - причина : отлепени пинове на RJ45 буксата от борда. Презапояване и всичко е ОК

Разглобих го, разгледах го внимателно - няма отлепени пинове, абсолютно сух си е. Кабела си е наред - все пак е само 3 метра. Някой ремонтира ли ги?

Edited by babula

изпрати ми го аз ще го ремонтирам за една бира :D

За колко дни ще стане, ако говориш сериозно де:D

Edited by babula

до два дена  но  това може да стане след една седмица 

• 2 weeks later...

Ами не е променяно нищо. Както си работеше забелязах, че повече от 10мб не иска да вдигне и тогава разбрах от къде е проблема. Не съм отварял устройството, защото не ми се е налагало, но ще го пробвам. Иначе за какво ми е. Master, а ти как го оправи? Или просто го замени. Защото проблема е че е L4 и като гледам ги няма в България. Ако някой му се намира нещо излишно - да се обади. Ще пробвам да го отворя и да видя за какво става реч, ако може да се види де. Дано да е само до запояване ама ......   Благодаря на всички за отговорите.

Ако се интересувате от ново устройство - http://vesuviustreamline.com/bg/product/mikrotik-routerboard-groove-a-52hpn.html

Имаме на склад.

Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor.

Antennas Manufacturer.

Online Sales of Wireless Equipment.

Wireless Services & Solutions.