InterCam Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) колеги интересува ме дали някой има изграден ПОН с устройства от gepon.bg (OLT ,ONU) по точно ме интересува как е настроено ОЛТто и пингове към клиентите Edited May 12, 2015 by InterCam ISP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Пинговете са както всеки друг китаец (изключвам GW) Настройки няма много какво да се правят. 256 шаблона и всеки клиент в отделен влан. epon dba hardware cycletime 25000 discovery-frequence 60 discovery-length 1024 и ще имаш щастие (1.4-1.5мс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 и ще имаш щастие (1.4-1.5мс) Миле това на 100-ците ли го вади или на гигабит клиентски порт ? ( ону) Иначе колегата от гепон.бг е много отзивчив ,ако имаш въпроси може да му звъннеш по телефона и всичко ще ти разясни. Даже имам две онута да му връщам ,пратени при мен за проба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 и на двата модела е толкова Честно казано клонингите атакуват. Вече незнам колко марки виждам абсолютно идентични. Дори и фърмуера може да се пренася от едно на друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkas Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 То май всичко го правят да е съвместимо с BDCOM-ското OLT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesha Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Миле това на 100-ците ли го вади или на гигабит клиентски порт ? ( ону) Иначе колегата от гепон.бг е много отзивчив ,ако имаш въпроси може да му звъннеш по телефона и всичко ще ти разясни. Даже имам две онута да му връщам ,пратени при мен за проба Отзивчив ? Дали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 (edited) Отзивчив ? Дали ? Ами не знам колега ,за твоето мнение ,нямам никакво намерение да му правя реклама, но с мен се държа много колегиално. А и отместихме темата така, но пък Миле правилно му е отговорил Edited May 15, 2015 by space 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts