sugardick Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Здравейте,интересува дали някой може да осигури нет около 100 мб за Слънчев бряг Какао около хотели Фаворит и Рейнбоу. Пробвах с несебърнет но те ме отязаха само на хотели в Слънчев иначе много скъпо.Ако някой има идея да каже защото е много зле там положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
ефект Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Правил съм разни неща в Сънито и все са били на СКАТ лан е обаче работи добре няма начин да няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 19, 2015 Administrator Report Share Posted March 19, 2015 Скат имат оптика в хипер краен случай вивашит Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugardick Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 Помагайте хора ската само 10мбпс предлагат ина4е трябвало да разбиват асфалти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emc1000 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 БТК имат там аутдори през 2 метра. Може и оптика да ти пуснат на съотв. цена, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikTik Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 колко е най-високото място което може да осигуриш там и колко пари ти казаха че ти е скъпо за да си направим сметката със какво може да помогнем. Дай на лично едни точни координати на крайната точка и цената която казваш че ти е скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugardick Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 Помоощ Давайте всякакви оферти и идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 25, 2015 Administrator Report Share Posted March 25, 2015 дай малко описание на точнте нужди и финанси че да стане работата преди активния сезон защото после няма кой да ти обърне внимание до есента 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugardick Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 Трябва ми скорост около и над 50 Мbs, а за финансите пуснете оферти без значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
stel Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 http://trip.dir.bg/news.php?id=18742387 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) На този нет нему трябва май целта му е да научи кое и за колко се продава интернет там най вероятно да си свери неговите цени може и да бъркам ако е така извинявай Edited March 25, 2015 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugardick Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 ''На този'' му трябва интернет, защото след месец ще живее там и иска нормален нет който никой не предлага. Казват, че няма покритие и не им се занимава. За това се допитвам до хората тук, които е по вероятно да измислят нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulbg Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Дай ми адрес там, и ще видя дали имам покритие. Имам оптики до Какао бийч и в района, ако виждаш заведенията може и с антена да ти пусна. Относно цените - не си представяй, че са като в София. Най-евтината оферта за 100 мбита е около 300 лв. месечно, при Виваком и другите ще е значително по-скъпо. Имам 4 МАН порта по 30 мбита, на цена около 300 лв. месечно всеки - Виваком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alalfa Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Трудна работа е там.Но все пак дай точен адрес на ,който искаш услугата. Може и да помогнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wispnet Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Мога да ти предоставя услуга драсни на 1 лс телефон имаме оптика там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts