deniboy Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Може ли да се интегрира на Tp-Link 7510n Firmlare На Ubiquiti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Може, но кой ще ти го направи - не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 Имам 50-60 броики но много забиват за това искам да го сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Имам 3 броя, ей тъй за спорта. Преди повече от година ми ги преконфигурира Павел Камбуров, но... вече не бил между живите, лека му пръст. Иначе с новия фирмуер са направо железни и никакви грижи досега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted December 23, 2014 Administrator Report Share Posted December 23, 2014 Що бе,нещо сложно ли е ? То начина за всички по стари модели е един и същ. Може, но кой ще ти го направи - не знам... Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Не мога да разбера, защо сте си взели такива у-ва, като за същите пари можете да си вземете Loco M2 с търсения от вас фърмуер. Има инфо в нета как се прави, едва ли е особено трудно. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted December 23, 2014 Author Report Share Posted December 23, 2014 Ако знаех как се сменява нямаше да пусна темата.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgd Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 http://zftlab.org/pages/2013051100.html http://www.lan23.ru/forum/showthread.php?t=9362 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Null Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Ако знаех как се сменява нямаше да пусна темата.!!!! Ако толкова те интересуваше щеше да си направиш труда да потърсиш а не да чакаш някои да ти го даде на готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 Ако толкова те интересуваше щеше да си направиш труда да потърсиш а не да чакаш някои да ти го даде на готово Не чакам на готово , намерих само за 5210 как става на мен ми трябва за 7510 , ти ако знаеш как става и те дразни темата недеи да пишеш в нея , не си длъжен !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts