Jump to content

експерименти


Велин
 Share

Recommended Posts

  • Administrator

3м. чиния почти цялата облепена с фолио :) ей ака за пробата, ама я бяхме забравили и резултата е налице , при това беше пролет.

IMG_7460.jpg

IMG_7465.jpg

IMG_7459.jpg

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

Много чинийчи имах .... ако ти артиса някоя свиркай ;)

Тая 3 метра за комуникаций ли я ползваш.

Аз съм гледал как БТК с 2 x 4м метра на 67 км изкарват -39 dB ....

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

триметровата я ползваме за Астра , трудно подвижна е и се разглобява на 4 парчета :)

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

колко кебапчета може да се направят така ;)

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

ами май алуминия се топеше на 600 градуса :) като гледам, че като масло го е стопило май няма да стане много за кебапчета :) , инача или по дискавъри или по нешинъл географик даваха някви типове дето сготвиха паеля(ястие) именно с отразени слънчеви лъчи

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

бе няма да ги държиме с часова само да добият карамелен цвят ;)

температура на топене на алуминия 660 °C

пък и няма да ги държиме в оптичния фокус ;)

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.