wowefect Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) Здравейте,имам следния проблем с това ново чудо на ubiquiti.Дойде налято с 5.5.9 версия,има ли начин да я сваля към 5.5.3 примерно,за да отключа compliance test..... дори да се опитам да мина на 5.5.8 ми казва : Firmware image check failed. Error code: -6 всичко онова което изчетох по разни форуми води до този firmware : xw 5.5.6 - някой може ли да даде линк... намерих го,сега остава да го пробвам https://yadi.sk/d/3iLoD7W_QD7eC Версията която посочих като линк по-горе работи отлично на NanoBeam m5 16, успява да се отключи и compliance test :) Edited September 30, 2014 by wowefect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted September 30, 2014 Administrator Report Share Posted September 30, 2014 Тоз ефект го бях споменал в една друга тема ама явно колегите не купуват много такива устройства. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowefect Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Тоз ефект го бях споменал в една друга тема ама явно колегите не купуват много такива устройства. днес за първи път взех 1 бройка и след успешния flash с новия firware,ще се монтира утре интересно е че с такива размери говоря конкретно за M5 16 има възможност да се надуе мощност до 27 dbm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jblaze Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Здравейте, И аз се опитвам да направя същата гимнастика, но не мога да намеря въпросната версия 5.5.6. За съжаление и линка по-горе вече не е валиден. Дали някой може да ми помогне с актуален такъв? Благодарско! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Здравейте, И аз се опитвам да направя същата гимнастика, но не мога да намеря въпросната версия 5.5.6. За съжаление и линка по-горе вече не е валиден. Дали някой може да ми помогне с актуален такъв? Благодарско! аз имам версията но за каквоти е като може да ги пуснеш и на 5.5.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jblaze Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Вече я дръпнах и утре ще тествам. Мерси много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 (edited) А бе то compliant-a се появява, ама не се връзва с други устройства. Сканирам, отчита ги че ги има, и до там. XW i XM версиите не работят в този режим съвместно. Пробвах на две устройство - едното ХМ версия-та работи като АР и на второто ХW работи като клиент - не се връзват. Е, поне аз не успях да го направя. Edited April 5, 2015 by babula Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 А бе то compliant-a се появява, ама не се връзва с други устройства. Сканирам, отчита ги че ги има, и до там. XW i XM версиите не работят в този режим съвместно. Пробвах на две устройство - едното ХМ версия-та работи като АР и на второто ХW работи като клиент - не се връзват. Е, поне аз не успях да го направя. инсталираи си 5,5,10 там го няма проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterol Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 (edited) на стейшъна сложи отметка на Frequency Scan List, MHz. и вътре чекни каналите които ти трябват, иначе няма да се върже стейшъна Edited April 5, 2015 by peterol Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 инсталираи си 5,5,10 там го няма проблема Ами сложих го, но нищо. Само при сканиране показва че има такова устройство, но не се връзват. Ако трябва да направя нещо друго - не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budisimo Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 на стейшъна сложи отметка на Frequency Scan List, MHz. и вътре чекни каналите които ти трябват, иначе няма да се върже стейшъна Аз така реших проблема,и при мен виждаше мрежи но не се връзваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniboy Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Ами сложих го, но нищо. Само при сканиране показва че има такова устройство, но не се връзват. Ако трябва да направя нещо друго - не знам. Ми друго няма....ето снимки но те са и с ЛОКО М5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts