babula Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Здравейте, имам следния проблем - трябва да пусна като АР този TL-WA500G. Проблема е, че захранването е 19в, а оригиналното е 9в. Някой да знае до колко волта може да носи това АР? До колкото знам има и PoE, но не съм сигурен за колко волта е максимума. Няма възможност за по-ниско напрежение, защото се захранва и един Булет5. Предварително благодаря. Edited September 8, 2014 by babula Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. Булета си работи перфектно, но не знам как да се справя с ТР линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoli Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 http://www.zahranvane.com/index.php?route=product/product&path=40_61&product_id=59 Ето решение на проблема Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Ако чист булет 5 не е желателно да минава 15в на захранването. чист булет 5 му дават до 24в захранване. Чисто нано 5 е друга бира. тп-линка мисля, че чипа в захранващата му част е с максимално напрежение 18в. Така че 9-12в не биха били проблем, а 15в като абсолютен максимум. С 12в можеш да захраниш без проблем и 2те устройства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Да знам но сме имали проблеми с булет на 22в. Този модул е решение само след пълно презапояване на елементите. Не знам китаеца с какво ги е запоявал но са падали елементи: ) Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts