mikrostart Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 (edited) Трябват ми 4 бр. Edited July 4, 2014 by mikrostart Link to comment Share on other sites More sharing options...
stel Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Ако си от Варна, Явор (антени.нет) ще ти го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikrostart Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 Ако си от Варна, Явор (антени.нет) ще ти го направи. Не съм. А и да не съм какво му трябва на Явор и колко ще ми го таксува? Маже да го прати с куриер. Трябва ми за да свържа външна антена към RB751U-2HnD (адаптер един вид, че антените са RPSMA): В тази връзка някой знае ли дали MMCX и CRC9 конекторите са едно и също/ или са напълно съвместими? Т.е. може ли CRC9 да пасне на MMCX? В нета масово се намират и CRC9, но дали пасват на MMCX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesuvius Streamline Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 (edited) В тази връзка някой знае ли дали MMCX и CRC9 конекторите са едно и също/ или са напълно съвместими? Т.е. може ли CRC9 да пасне на MMCX? Различни конектори са, CRC9 няма да пасне на MMCX. Трябва ти такъв пигтейл - http://routerboard.com/ACMMCXRPSMA или такава антена завършваща на mmcx - прикрепям снимки Имаме и двата продукта на склад, при интерес - ЛС, скайп, мейл и т.н. Edited July 7, 2014 by Vesuvius Streamline Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikrostart Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 (edited) Различни конектори са, CRC9 няма да пасне на MMCX. Трябва ти такъв пигтейл - http://routerboard.com/ACMMCXRPSMA или такава антена завършваща на mmcx - прикрепям снимки Имаме и двата продукта на склад, при интерес - ЛС, скайп, мейл и т.н. Изпрати ми на ЛС цена на пигтейла. Ето такива адаптери имате ли? Позволяват да де свърже обикновена антена от домашен рутер към N female пигтейл. Edited July 7, 2014 by mikrostart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts