daku Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Колега ми подхвърли ,че със смяна на firmware мога да пренасоча портовете и някой Lan да стане WAN. Възможно ли е, кой е най-лесния за настройка firmware изпитан от вас? Става въпрос за tp-link 741 и 841 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 то варианта е да ползваш DDWRT Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack82 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) може в опенврт работи без проблем така сам 1 година вече 841 Edited June 4, 2014 by jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 DDWRT съм пробвал на 740 липсва Влан поддръжката. Колегата който го е пуснал с опенврт да даде повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts