Linux Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Здравейте закупих си този суич от Ebay но за съжеление иска мастър парола .. която разбира се не знам пробвах с стандартните www.huawei.com и huawei през сериал порта но уви не стават има ли друг вариант за ресет понеже като въведа тези пароли ми иска отново парола и нищо така няколко пъти след което ми казва че ще се ребоотне суича и така отново и отново.. дали мога да го ползвам вкрайна сметка или да заминава за коша.. Кво става от толкова техничари едно мнение ли няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspi Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 А влизаш ли с ctrl-B в boot менюто или чакаш да ти зареди и тогава вкарваш парола ? Защото са различни неща. Тези пароли са за boot-менюто, после натискаш 5., после се трие startup конфиг файла, който се казва по някакъв странен начин и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Влизам с ctrl-B в менюто за това и съм уточнил че става въпрос за Мастър паролата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 последно като натиснеш ctrl+B влизаш или ти иска парола за да влезеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icco Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Фабричната парола я пише в пдф-а на суича а ако чакаш някой да ти каже паролата която еБеТаКа са сложили явно ще трябва да почакаш дооста Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgd Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Това тук не ти ли свърши работа: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted May 23, 2014 Author Report Share Posted May 23, 2014 Нем не ми свърши работа и не не ми трябва паролата на БТК суича не е от бг ако беше на БТК на техните им имам паролите Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgd Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 (edited) Опита ли с bootrom парола: "Admin@huawei.com" (A-то е главна буква)? Всъщност коя точно парола не знаеш - за bootrom-а или за конфигурацията на суича? Ако е за второто, опитай това: http://muff.kiev.ua/content/huawei-s2326-sbros-v-defolt Edited May 23, 2014 by hgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Bootroom паролата не знам не съм пробвал с "Admin@huawei.com" но ще пробвам довечера благодаря И с тази парола не стана пробвах и с huawei9300 ама нищо но как да разбера дали въвеждам изобщо нещо и дали козолата ми е активна направил съм настройките ползвам hyperterminal ctrl+b ми е активно за да вляза в режима на bootrom за да ми изиска паролата но до там пиша ентър и пак ми иска паролата и така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted May 27, 2014 Administrator Report Share Posted May 27, 2014 Oпитай с Putty Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Пробвах и с Putty ефекта е същия дайте идея как мога да съм сигурен че това което въвеждам се приема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted May 27, 2014 Administrator Report Share Posted May 27, 2014 Пусни си кеилогър Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 смисъл той кейлогър-а логва всеки натиснат бутон на клавиатурата това не ти гарантира че се въвеждат в самата конзола няма логика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 пишеш, бъди сигурен щом си стигнал до там. Въпроса е че не е правилната парола. Ако беше правилна щеше да те пусне в менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted May 27, 2014 Administrator Report Share Posted May 27, 2014 смисъл той кейлогър-а логва всеки натиснат бутон на клавиатурата това не ти гарантира че се въвеждат в самата конзола няма логика пише всичкия трафик на ком порта The default password is huawei or www.huawei.com http://muff.kiev.ua/content/huawei-s2326-sbros-v-defolt Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts