Administrator Велин Posted April 5, 2014 Administrator Report Share Posted April 5, 2014 За ремонт предимно локота чат пат нанобридж, около 20броя. неработещи по лан. на лично или О89784З77З Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitnetworks Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 (edited) Ремонтирам ги от години поне 80 съм оправил модел колега - имаш ми скайпа. Ще се чуем ако имаш интерес. Edited April 6, 2014 by sitnetworks Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkamburov Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 За ремонт предимно локота чат пат нанобридж, около 20броя. неработещи по лан. на лично или О89784З77З Прати някое ако искаш, понякога стават и без да се сменят чипове, може да погледна. Доста сам направил и аз 0896722892 Link to comment Share on other sites More sharing options...
airnet Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Привет колеги и аз искам да попитам имали някой който се справя с ремонта на УБНТ и предимно АИРГРИД М5 имам доста от по старите на 5v и HP на 24v .Ще се радвам ако някой има решение споделяйте моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 И ние търсим, човек за ремонт(хардуер предимно). Ако има желаещи нека да пишат на лични или О886811477. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yHuKyM Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 А има ли някой който да се наема с Routerstation Pro? Не работят 2 от mpci слотовете, след неправилно пъхане (недопъхване) на платка. Третият си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted February 16, 2015 Administrator Report Share Posted February 16, 2015 Имам приятел в Пловдив,има сервиз за компютри/лаптопи и доста често му носят разни радиа ( mt/ubnt) за ремонти. Ако имаш интерес мога да ти дам телефон за контакт. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intel Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 И аз търся сервиз имам около 10 броя UBNT за ремонт. Skype: Intel98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts