Dian Stefanov Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 здравейте колеги имам следният проблем-работя с микротик RB 1100X2 та въпроса ми е следният от кое меню в уин-бокса се пренасочват портовете в случая порта ми по дефаулт е 80: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cna Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 IP > Services > www там смени порта и ще ти отваря уеба където му кажеш. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 naskonux Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Каква ти е целта да пренасочиш друга машина към този порт, или искаш да промениш порта за достъп до борда?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dian Stefanov Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 колега точно това имах предвид да променя порта за достъп до борда мерси много за информацията беше ми много полезна,всичко е ок.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dian Stefanov
здравейте колеги имам следният проблем-работя с микротик RB 1100X2 та въпроса ми е следният от кое меню в уин-бокса се пренасочват портовете в случая порта ми по дефаулт е 80:
3 answers to this question
Recommended Posts