insertoff Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Това нещо не мога да разбера какъв му е проблема. На едно и също место нормален, SS8 си работи без грешка. Слагам CS8 и почва на 3 пакета да губи по 1. Разбрах че сетингите му са на случаен принцип и го сетнах на default въпреки това прави към 20-30% загуби. Споделете има ли някаква магия в тоя суич и къде е тя
Stilyan Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Прекарай порта на суича на 10 мегабита и виж тогава. Ако загубите спрат, значи суича не може да "метне" до другия. Или разстоянието е голямо, кабела не е читав...
insertoff Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 момците опънали 120 м кабел и не погледнали дължината Не е бил суича, а кабелажа..Днес го оправихме и всичко хукна.
vtbg59 Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 момците опънали 120 м кабел и не погледнали дължината Не е бил суича, а кабелажа..Днес го оправихме и всичко хукна. Браво, 120 метра не можа да го "запалиш" с помеднено желязо ли работиш при всички случаи не мед 0,51 мм (пускал съм и UTP и FTP).Въпрос на кабел и суичове man !!!!! "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !
Administrator 111111 Posted August 2, 2008 Administrator Report Posted August 2, 2008 с хубаво кабелче 160 метра без проблем Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
insertoff Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 Бе и аз съм палил на 160 м, но случая не е такъв. Защото в единия край на тоя кабел иде оптиката и ми се щеше да изцедя всичките мбити през тоя утп сегмент, а не със загуби или на 10 мбита.
Administrator 111111 Posted August 2, 2008 Administrator Report Posted August 2, 2008 товава слагаи по интелигентен суич Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
Lacho Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Seamax 120 м нямах проблем и още нямам от преди 3 дни Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/
Administrator Велин Posted September 3, 2008 Administrator Report Posted September 3, 2008 www.digitalsol.net тая фирма .. и тоз сайт е учудващо неинформативен .. дори и да искаш да си купиш нещо не може да намериш инфо като един прост даташийт на продукта, а така дори и да продават нещо хубаво хората няма как да знаят. п.с. сайта не работи добре с мозила броузер! слаб 2 за дизайнера. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
vtbg59 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 тая фирма .. и тоз сайт е учудващо неинформативен .. дори и да искаш да си купиш нещо не може да намериш инфо като един прост даташийт на продукта, а така дори и да продават нещо хубаво хората няма как да знаят. п.с. сайта не работи добре с мозила броузер! слаб 2 за дизайнера. Здравейте сайта си е супер още повече ,че ако си забелязал е нов и се доизгражда .Направи нещо по хубаво и тогава имаш думата .на теб ти давам 6+ ама познай по какво . Не работела мозила да не би да е задължително или си е скапана като софт,има си IE 6,7,8 beta 2.Така ,че споко 'майна' ! "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !
Administrator Велин Posted September 4, 2008 Administrator Report Posted September 4, 2008 Здравейте сайта си е супер още повече ,че ако си забелязал е нов и се доизгражда .Направи нещо по хубаво и тогава имаш думата .на теб ти давам 6+ ама познай по какво . Не работела мозила да не би да е задължително или си е скапана като софт,има си IE 6,7,8 beta 2.Така ,че споко 'майна' ! Струвами се, че приемаш малко лично нещата, не се засягай май трябваше да обесня защо се написах това , просто ползвам мозила .. както и много милиони хора, всеки дизайнер знае, че трябва да се съобразява с това иначе е в ущърб на фирмата чийто е сайта(и не само ) . Влезнах в сайта да търся инфо.. 1. с мозила не им работят повечето менюта (просто не се отварят никакви продукти) 2. търсих информация и то не за първи път за диги-ип продукта ама не намерих , е при всичкия ми интерес .. толкова от мен . 3. това дето пише "свържете се с нас за оферта" почти на всеки продукт също не ми допада .. а за дизайна като визия може да се каже браво. Това си е просто мое лично мнение , нека да каже някой нещо друго свързано със сайта но няма смисъл да спорим заради лични възгледи опитвам се да правя все пак градивна критика, + това тя може да бъде само в ползва на собствениците. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
lifesaver Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Наистина сайта е все още в период на изграждане, но въпреки това аз си пазарувам от там поради факта, че clever-a и smart-a са едни и същи с неомонтана но с по ниски цени. А доколкото за DigiIP все още е в процес на разработка заради това няма инфо, но това ще бъде подобрена версия на пико-то.
lifesaver Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 www.digitalsol.net Добре де и все пак няма кой да ги бие по-цени
Recommended Posts