hgeorgiev Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 (edited) Привет колеги. Имам това чудо на техниката. С четири сима по 1 Гб. Искам да му увелича малко паметта, даже гледах до скоро подобна памет в подписа на някой но не можах да го намеря. Търся примерно два сима по 2 Гб но не знам дали ще тръгнат и моите по 1 GB. Ето снимка на моята памет За контакти тук на ЛС, или поща хгеоргиев@outlook.com Edited February 10, 2014 by hgeorgiev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 потърси колегата BODY изключително точен и коректен, аз купих от него 1 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 И аз го подкрепям като коректен https://wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgeorgiev Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Ще го потърся Благодаря. Че един лаком Ms Exchange ме притиска Link to comment Share on other sites More sharing options...
muonplex Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 В proda****ik има доста обяви за ECC Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgeorgiev Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Предпочитам от форум, където всеки е някой. Или почти. Един куп народ около мен изгоря с тоя продавалник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts