Здравейте,имам проблем свързан с въпросния Рутерборд.5-ти порт по никакъв начин не иска да се сетне на 100 Mbit.Спрял сам пое функцията на всички портове,с тях няма проблем вдигат се нормално.Единствено този порт не иска да сработи от фирмата която е закупен казват,че не носят гаранционно обслужване за такъв вид проблеми.Опитах да сложа суич след проблемия 5-ти порт само на 10 mbit се сетна и почна да прекарва трафик и през него.Налял съм версия 6.7,но ефект няма.Опитвах с гигабитни карти с различни чипове,но без ефект...или е производствено дефектирал Благодаря ви !!!
Question
wowefect 9
Здравейте,имам проблем свързан с въпросния Рутерборд.5-ти порт по никакъв начин не иска да се сетне на 100 Mbit.Спрял сам пое функцията на всички портове,с тях няма проблем вдигат се нормално.Единствено този порт не иска да сработи от фирмата която е закупен казват,че не носят гаранционно обслужване за такъв вид проблеми.Опитах да сложа суич след проблемия 5-ти порт само на 10 mbit се сетна и почна да прекарва трафик и през него.Налял съм версия 6.7,но ефект няма.Опитвах с гигабитни карти с различни чипове,но без ефект...или е производствено дефектирал
Благодаря ви !!!
Edited by wowefectLink to post
15 answers to this question
Recommended Posts