Ross Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Предлагам работа за инсталатори на WiFi, микротици и радиорелейни линии в телекомуникационен оператор. Позицията е интересна и много динамична. Търся човек с опит. Пращайте CV-та на blue_g@abv.bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Желателно е да пишеш за кой град е офертата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 9, 2009 Administrator Report Share Posted July 9, 2009 наистина ако не град то поне окръг /доставчика от който си писал е софийски / Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ross Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Съжалявам , приемам забележката За София става дума. Предлагам и възможността да работя със външни фирми по съвместни проекти за цялата страна. Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted July 10, 2009 Administrator Report Share Posted July 10, 2009 за да ме накараш да направя каквато и да е стъпка по случая трябва да ме заинтересуваш с няква парична оферта , или обявата е за някой безделник дето си няма работа.. ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 10, 2009 Administrator Report Share Posted July 10, 2009 е парите са важни но какви са изискванията Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ross Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Според теб, кое повече тежи...парите или възможностите за развитие, които ти се предлагат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemy2001 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ако развитието не е свързано и с парично изражение, да му та..вам и развитието! Т.е. работехме за слава преди 30 години.... http://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemy2001 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Според теб, кое повече тежи...парите или възможностите за развитие, които ти се предлагат? Когато предлагаш работа, най-напред кажи какви са изискванията за квалификация, какво се очаква от работника и какво ще получи срещу свършената работа. Ако това което ще получи държите да е конфиденциално, не казвай тук какво ще получи, но изискванията са задължителни. Защо трябва да ти се обаждам и да губя и твоето и моето време, ако квалификацията ми не отговаря, или ако преценя, че това което се очаква от мен не мога да го изпълня и т.н. Или само трябва да наливаме пари на телефонните оператори!? Или си мислиш, че аз като човек с опит по загатнатите дейности, ще хукна за жълти стотинки да си продавам труда!? http://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ross Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 споменах развитие....не слава Да, условията и заплатата са конфиденциални. Ако някой проявява интерес да изпрати CV на e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 споменах развитие....не слава Да, условията и заплатата са конфиденциални. Ако някой проявява интерес да изпрати CV на e-mail. чак и условията да са конфиденциални, да не работим нещо на проек за министерство на отбраната на щатите или нещо подобно. работата ще се състови в това и това, ще трябва да ходиш командировки там и там, ще ти звънят нощем на служебния мобилен без значение часа ще те занимават некадърни геймъри с това че не им работи WOW сървъра, ще те занимават некадърни администратори с това че не може да си настроят PPPOE връзката към доставчика ето тези прости но "поверителни" работи може да кажеш Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Той иска да сбере CV-та и така да дообмисли и да представи информацията която реши, може би според CV-тата. Което не е баш коректно. За това хората използват jobs.bg защото там има правила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 11, 2009 Administrator Report Share Posted July 11, 2009 Като констатация с изложените данни ще намери работници, които ще отговарят по документи но на практика ще са неуки или с нисъко ниво на практика в моето CV пише че имам работа като офис съпорт и не пише за доста извън случебни дейности като примерно хотспот инсталация с 4000 клиента та не е лошо да си опишеш изискванията Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted July 12, 2009 Administrator Report Share Posted July 12, 2009 споменах развитие....не слава Да, условията и заплатата са конфиденциални. Ако някой проявява интерес да изпрати CV на e-mail. това ми заприлича на един снифер на лични данни много хора се интересуват, ама както виждаш никой няма да прати ЦВ ако не е убеден, че работата е за него. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner SS7 Posted July 25, 2009 Owner Report Share Posted July 25, 2009 Колега май само правиш проучване на трудовия пазар Ако търсите хора на по 600-700 лв като другите вимакс оператори - няма да намерите . Писах ти ЛС относно "възможността да работя със външни фирми по съвместни проекти за цялата страна" никаква реакция . Затова въвеждам за напред правила за раздела - ако някой търси работници - да се описва естеството на работата и задълженията . По желание и възможност и заплатата. При неспазване на това правило обявите ще бъдат изтривани. Подобни обяви с "конфиденциални" условия няма да се толерират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts