Owner SS7 Posted January 27, 2009 Owner Report Posted January 27, 2009 Да направя сефтето. Форума се посещава и от големите доставчици, въпреки, че не пишат много. А пък тук сме се събрали "спецове" в областта Тъй като ми омръзна да мързелувам вече почти година, започнах да се ослушвам за работа , не че съм на зор , ама качих 10 кила. Трябва ми движение. Малко е безсмислено да се хваля, само ще кажа, че съм един от малкото хора в БГ, дето разбират от BGP4 . Също така вижам в микровълновия спектър, в допълнение на обикновения видим спектър. Т.е. zнам какъв сигнал ще има даден линк още преди да бъде поставен приемника p.s Забравих да спомена - в радиус от 100-120 км от Дупница. Имам жилище в София, така, че не ми е проблем. Също Благоевград и т.н.
Owner SS7 Posted January 27, 2009 Author Owner Report Posted January 27, 2009 п.п.с То много работа не е на добре, ама и обратното също не е хубаво. И то не по финансови причини - просто скуката ме побърква. Аз не си търся работа в момента. Имам си предостатъчно. Но след време може да си потърся.
Guest Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Да, пътя към пълноценния живот е чрез удоволствието от работата
Recommended Posts