Здравейте. Нямам опит с тези устройства, а и не разбирам колкото вас, даже изобщо.
Но имаме къща и ползваме 5 компютъра и много безжични устройства и просто ми омръзна да рестартирам рутери. Бях с тп-линк 1043 и други устройства със стоков и не стоков фърм, но нещата не се получават, просто не искам вечер когато не ми се става от леглото да рестартирам каквото и да е. И си взех 2011uas-2hnd-in и искам просто един интернет, по-натам ще чета да се образовам малко по малко какво бих могъл да правя с него. Но сега искам да го пусна и да работи. Дръпнах си winbox, влязох през него, после видях че има и уеб интерфейс и влязох и от там. Ок, не знам как се конфигурират портовете, но искам за момента да е втори рутер, т.е. да си взима dhcp автоматично на порта, и на друг порт и на уай-файа да има нет. После ще го сложа като основен, но за момента правя проби за да успея поне така да го пусна, без да спирам нета на всички, та така, моля за помощ. как по дяволите да тръгне това чудо. Благодаря
Question
Dani M
Здравейте. Нямам опит с тези устройства, а и не разбирам колкото вас, даже изобщо. Но имаме къща и ползваме 5 компютъра и много безжични устройства и просто ми омръзна да рестартирам рутери. Бях с тп-линк 1043 и други устройства със стоков и не стоков фърм, но нещата не се получават, просто не искам вечер когато не ми се става от леглото да рестартирам каквото и да е. И си взех 2011uas-2hnd-in и искам просто един интернет, по-натам ще чета да се образовам малко по малко какво бих могъл да правя с него. Но сега искам да го пусна и да работи. Дръпнах си winbox, влязох през него, после видях че има и уеб интерфейс и влязох и от там. Ок, не знам как се конфигурират портовете, но искам за момента да е втори рутер, т.е. да си взима dhcp автоматично на порта, и на друг порт и на уай-файа да има нет. После ще го сложа като основен, но за момента правя проби за да успея поне така да го пусна, без да спирам нета на всички, та така, моля за помощ. как по дяволите да тръгне това чудо. Благодаря
5 answers to this question
Recommended Posts