големия проблем в случая е SSYN flood-a, но както виждате освен по ТCP има и UDP.
Moля помогнете с някаква професионална конфигурация, не може рутера да издържи толкова много ИП-та да човъркат рутера.
Готов съм да платя дори някаква скромничка сума за изработване на работещи firewall филтри или каквото и да е стига да има ефект. изчел съм какви ли не форуми, двама човека ми помагат и успяхме да намалим атаките до около 50% но тези останаха.
Целия официален форум на микротик съм го изчел и съм изпробвал правилата им там. но съпорта им там е несъществуващ.
Хелп, моля!
п.с. извинете за двойния пост но незнаех къде точно да постна
Question
Nox Gaming
Здравейте. Накратко 14-годишен разглезен пръдльо от Казанлък има парички купил си буутерче за 20 долара и ме флууди нон стоп.
Ето два скрийна на какво ми изглежда Торч-а когато ме флууди:
http://prikachi.com/images/832/6434832h.png
http://prikachi.com/images/833/6434833l.png
големия проблем в случая е SSYN flood-a, но както виждате освен по ТCP има и UDP.
Moля помогнете с някаква професионална конфигурация, не може рутера да издържи толкова много ИП-та да човъркат рутера.
Готов съм да платя дори някаква скромничка сума за изработване на работещи firewall филтри или каквото и да е стига да има ефект. изчел съм какви ли не форуми, двама човека ми помагат и успяхме да намалим атаките до около 50% но тези останаха.
Целия официален форум на микротик съм го изчел и съм изпробвал правилата им там. но съпорта им там е несъществуващ.
Хелп, моля!
п.с. извинете за двойния пост но незнаех къде точно да постна
Top Posters For This Question
8
8
5
5
Popular Days
Aug 13
14
Aug 12
11
Aug 30
9
Aug 14
4
Top Posters For This Question
SubmitBG 8 posts
Nox Gaming 8 posts
Mupo neTkoB 5 posts
msboy 5 posts
Popular Days
Aug 13 2013
14 posts
Aug 12 2013
11 posts
Aug 30 2013
9 posts
Aug 14 2013
4 posts
Popular Posts
Mupo neTkoB
да, до някаква степен на флуд можеш да утрайваш (до като не е = или надвиши канала ти) след това само доставчика ти може да помогне(до като не запълнят и неговия канал) след това и той трябва да се об
Posted Images
40 answers to this question
Recommended Posts