Jump to content

Хотел Св.Георги - БОРОВЕЦ - ИЗМАМНИЦИ


Lacho

Recommended Posts

Пиша темата тук, може би не и е тук мястото, но все пак ако мога да спася някой човечец от тези измамници...

Ако темата не е за тук моля админите да я преместят където смятат за добре....та....

В Този хотел са пълни измамници,

На 8ми декември 2008 бяхме там около 150 човека, съдраха ни кожите, през цялото време беше толкова студено и непрекъснато ни обещаваха, че до 5-10 мин. ще стане топло, когато реших да се изкъпя течеше студена вода на входа на хотела както и на интернет страницата им пишеше 4 звезди, а се оказаха 3 на документа издаден от община самоков.

Самия хотеле за 2 или може би за 1 звезда, но явно 2рата са си я купили!

Всичко се плаща в този хотел - и джакузита и топло и студено!

Едно кафе уж беше 2 лв. което не е малко а накрая се оказа 4!

На рецепцията са толкова нелюбезни, че през цялото време ти идва да ги убиеш а собственика на хотела и жена му ти говорят все едно си им 1-ви братовчет или просто си им задължен.

Вечерта на 8ми уж имаше гала вечеря с по една малка ракия - явно някаква домашна варена от човек който гледа количеството а не качеството, дадоха ни една кучешка паржола която беше печена поне 5 часа преди времето за консумация и накрая за десерт имаше торта от която бях позеленял целия!

Накрая въпреки, че си бяхме платили всичко ни казаха дайте по 2 лв курортна такса - която уж беше включена и който си е качил и платил от ресторанта минерална вода го караха да си я плати още един път с предтекст, че е от минибара на хотела !

А и камериерките..... влизат не питат не чукат... взимат само 1 стол че им трябвал.... докато си вътре влизат и почват да си почистват въпреки че им казах че не искам, както си се разхождам полу/гол и си влиза и казва "оооооооо леля няма няма да чистим " затваря и си заминава !!! Или чука и направо влиза ! ГАДЕН ХОТЕЛ - ГАДЕН

НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ САМО ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ХЕМ НЯМА ДА СЕ НАХРАНИТЕ И НАПИЕТЕ, НО ЩЕ СЕДИТЕ НА СТУДЕНО И БЕЗ ДА СЕ КЪПЕТЕ !!! 100% ИЗМАМНИЦИ !!!

Link to comment
Share on other sites

Не пиши тук в MikroTik форума. Изпорти ги на властите - чисто и просто, подай сигнал до ХЕИ и т.н. органи. Хотели 88345834 хиляди по света, а аз дори във времето за почивки се занимавам с MikroTik и т.н. и дори не ходя  ;D по хотели.

П.С. Добре де, ако запомня кой е хотела или няма да ида, или няма да платя. :)

А вие не можахте ли да откажете да плащате повече? Нали вече са ви взели парите. Пратете ги при агента дето ги е взел. Кво ше направат като им се опънете 150 човека ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.