Momo Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Здравей те колеги, Опитвам се да си направя разклонител имам KVM за 4 компа имам и едни колонки искам с някакъв обикновен превкючвател да да знам от кой комп ми излиза звука. Влизат 4 конектора от комповете и излиза през едни колонки. ако запоя директно такъв кабел ще има ли проблеми? или ще трябват още нещо че да не се губи от сигнала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 запоявай смело Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Няма да има проблеми ако товара е високоомен т.е. да са активни колони. При слушалки може да окаже влиание. Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts