Jump to content

Интернет в село до Мездра

paralichko1

Recommended Posts

Здравейте, трябва ми интернет ( частен абонат ) в с. Царевец област Мездра, предлага ли някой ?!?

Поздрави

Габи

Имаш ли пракя видимост до място с 3g Интернет или до града?

Ако да - търси Интернет от там, да ти пуснат до точката с пряката видимост.

Идея 1 за хващане на далечно 3g (пак с пряка видимост) Anteni.Net 2.1GHz ако се свърже тази антена към 3g модем. 3g модем се взима - към плана на оператора. Връзка с антената - ако няма конектор - става чрез модифицране на модемът- риска е за клиента / или измолване на модем с конектор от 3g оператора.

USB 3g модемът се пъха в MikroTik RoutarBOARD, който допълнитено разпръсква Wi-Fi или прави връзката с компютърна мрежа / втори мост точка до точка вече на 5Ghz :)

Идея 2 за връзка с града. За ползвне от оператори с лиценз за честотата ;) ;) (две такива за изграждане на връзката) http://www.vesuviustreamline.com/product/ubiquiti-networks-nanobridge-m9-11.html може би без добра пряка видимост.

Edited by NetworkPro

Не е оферта за UMTS. На 900 Mhz e. Въпроса беше, дали някой има точка на жерето на Струпец, или на Лик.

Позсрави Габи

Извинявай Габи ;) Какво доказателство черно на бяло имаш че имплементацията в България е на 900Mhz ?

Какво ще кажеш за HSDPA ? :)

HSDPA е технология която върви върху UMTS - а ( на същата честота ). Тъй като съм интегрирал няколко стотин NodeB та знам че има 900 UMTS :-). За съжаление на селото няма обхват на мобилния оператор в който работя, а само на конкуренцията. За да видя на каква честота е 3G то им, го мерих с телефона...

Edited by paralichko1