Networker Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Здравейте, търся да купя: - 60 см. антени с ринговете (пасат антени) - 4 бр.; - панелни антени 19 и повече децибела - 2 бр.; - N карти (Atheros) miniPCI - 2 бр. Предложения на лични, предварително благодаря. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Networker Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 (edited) За да не пускам нова тема, отново търся антени: - панелни и секторни на 5GHz; - панелни и решетки на 2.4GHz. Предложения на лични, предварително благодаря. Търся да купя облъчватели за пасатски антени (единични) 5GHz, също някой ако продава RB433. Предложения на лични, предварително благодаря. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ UP Ако някой, има излишни антени на 5G (основно панелки) и единични облъчватели за пасатските антени да драсне едно лично . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Да не спамя с нови теми, някой да има излишни пигтейли mmcx към N/F или sma, също панелни и секторни антени на 5GHz? Edited January 26, 2015 by Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AveNew Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Здравей , Мога да предложа miniPCI карти 2бр. имам Dbii Имам и 2бр. секторни антени 5Ghz 19Dbm H поляризация не знам марка замених ги с AC стандарт секторно SXT Mikrotik ползвани са към година работят си перфектно при интерес 0897898071- Константин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts