Networker Публикувано 16 Април, 2013 Доклад Публикувано 16 Април, 2013 Здравейте, търся да купя: - 60 см. антени с ринговете (пасат антени) - 4 бр.; - панелни антени 19 и повече децибела - 2 бр.; - N карти (Atheros) miniPCI - 2 бр. Предложения на лични, предварително благодаря. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.
Networker Отговорено 26 Януари, 2015 Автор Доклад Отговорено 26 Януари, 2015 (Редактирано) За да не пускам нова тема, отново търся антени: - панелни и секторни на 5GHz; - панелни и решетки на 2.4GHz. Предложения на лични, предварително благодаря. Търся да купя облъчватели за пасатски антени (единични) 5GHz, също някой ако продава RB433. Предложения на лични, предварително благодаря. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ UP Ако някой, има излишни антени на 5G (основно панелки) и единични облъчватели за пасатските антени да драсне едно лично . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Да не спамя с нови теми, някой да има излишни пигтейли mmcx към N/F или sma, също панелни и секторни антени на 5GHz? Редактирано 26 Януари, 2015 от Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г.
AveNew Отговорено 16 Февруари, 2015 Доклад Отговорено 16 Февруари, 2015 Здравей , Мога да предложа miniPCI карти 2бр. имам Dbii Имам и 2бр. секторни антени 5Ghz 19Dbm H поляризация не знам марка замених ги с AC стандарт секторно SXT Mikrotik ползвани са към година работят си перфектно при интерес 0897898071- Константин
Recommended Posts