Jump to content

Кутии

Veselin

Recommended Posts

Да попитам кави кутии използвате за стълбовете PVC  или метални?

От каде купувате ако не е таина. Аз позвам PVC  ама ми идват скъпи 12 лева броиката  :-? .

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stormmaker

6

• vtbg59

6

• koko

5

• 111111

3

За кои кутии говориш - какви размери, за суич, за медиа-конвертор, за радио?? 12лв е много, ако е кутия само за суич...аз по 4.80лв ги пазаря

За кои кутии говориш - какви размери, за суич, за медиа-конвертор, за радио?? 12лв е много, ако е кутия само за суич...аз по 4.80лв ги пазаря

кутии за суичве 180/140/80  PVC  кажете от каде да си купя по-евтини

• Administrator

http://www.tmt-elkom.com/357/S190.html

Тези, които ние ползваме са 120/100/68 IP54

ако не е тайна какво успяваш да събереш в тази кутия

с тези разбери повече от 5 портов суич трудно

всичко под 190/140/70 за мен лично е неизползваемо

--------

от каде може да се купи кутия модел ТЕПО-1 пластмасови

с размери 500/400/230

ползват ги енергото за външни електромерни табла

евентуално цена

понеже са сгодни за монтиране на комп и UPS на покрив

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Познавам един които прави табла за енергото на мен ми е правил по поръчка с реазмери каквито му кажа , но е в Пловдив.

Здравейте,за мен това е кутията като размер 2-3х8р суича плюса и е ,че е UV устойчива тази 'Кутрия IP54 180х140х80мм' е по евтина става но на 1 година ако е на открито 'прегаря ' от слънцето а е 5-6 лева другата е 8-9 лева но определено си заслужава.Друга фирма вмася хубави алуминиеви херметични (и за в земята стават) но цената е доста нагоре едва ли ще сложите суичове в тях по скоро за за AP RB оптика.

715464111.JPG

http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=53

ps:има едни поголеми и някой ги ползват пак са UV НО имат 10 тапи(с готови отвири са на 4'те страни 2х3 +2х2 ), което за мен лично е неприемливо !!!

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

"...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !

ако не е тайна какво успяваш да събереш в тази кутия

с тези разбери повече от 5 портов суич трудно

всичко под 190/140/70 за мен лично е неизползваемо

--------

Нищо не се събира вътре - прав си. На картинката е снимана другата кутия и съм копи&пейст без да гледам, извинявам се за заблудата. Цената на по-голямата е същата, а малката е 3.6лв

Нищо не се събира вътре - прав си. На картинката е снимана другата кутия и съм копи&пейст без да гледам, извинявам се за заблудата. Цената на по-голямата е същата, а малката е 3.6лв

Каква смика ман там е цяла номенклатура а цени няма ,бил си се объркал а как обърка и размерите  "Тези, които ние ползваме са 120/100/68 IP54"

.Нагледал съм се и съм се наслущал на простотии като не знаеш или не си сигурен по добре си мълчи,прави впечатление ,че и по други теми има бисери.Да видим кои ще спечели номинацията 'Бисерна мида'  ::)

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

Снимката е на голямата кутия, а размерите на малката - кое не можа да разбереш?

Не виждам защо правиш такава драма, поправих си грешката, но ако идеята ти е да спорим или заяждаме, не мисля, че тук е правилното място.

66666yyyyyyy

Снимката е на голямата кутия, а размерите на малката - кое не можа да разбереш?

Не виждам защо правиш такава драма, поправих си грешката, но ако идеята ти е да спорим или заяждаме, не мисля, че тук е правилното място.

1681256494.JPG

Цените се получават след писмено запитване до офиса напр. централен Пловдив по шифър или номенклатура.Ман просто кажи използвам кутия ........ и струва...... това е ако не си разбрал!Аз изполвам тези но ще ги сменям горе показаната в педния ми пост

1282843641.JPG

Точно тази, която си снимал е кутията, която масово слагат моите хора - ето, твоята снимка изясни ситуацията, това е правилната и евтина кутия(по последни данни 4.88лв)

Проблемът идва от там, че на сайта на ТМТ под шифър 79920, според мен е снимана точно тази кутия. Като изпих 2-3 кафета, видях че грешката е изцяло в мен, и че трябва да попълня 10 книжки с "Намерете разликите" - 5 мин гледане, за да видя очевадната разлика в отворите...

• Administrator

тази кутия има само един дефект

освен че трябва сам да си пробиваш дупките

като я пече по продължително време слънцето

гумата служеща за изолация става на лепило

и капака се отваря с голями мъки

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Би било добре да пусна снимка, но нямам такова време :(

Не е нужно да се пробива, освен, ако не слагаш щуцер. При нас избиваме един от отворите(ляв или десн отдолу) и слагаме гуменото уплътнение с разрез(и) около 5мм на плюс. По този начин минават спокойно всички кабели и седят сравнително стабилно - това, обаче има и минус, че влиза повечко влага, но пък се и охлажда вечер.

За стапянето от слънцето си много прав, така е, но зависи и от месността - ние имаме няколко хиляди монтажа и само десетки неиздържали кутии...