Jump to content

Каква документация ще ми е необходима?

nezakonen

Recommended Posts

Здравейте , интересувам се от актуални документи за лиценз за оператор пред КРС и други подобни?

Интересувам се от актуални процедури по узаконяване "Lan" и "WIFI (работна честота 2.4GHz и 5GHz)" . Приблизителни необходими документи, такси,хора(проектанти архитект и т.н. и лицензи ?

И приблизителни такси за лиценз na "UBNT" и "MikroTik"?

Колко регистрации ти трябват, да се наказваме ли трябва?

Edited by 111111

Имаш ООД или ЕТ, отиваш в КРС, казваш добърден, аз таковата да со подпълня регистрация за доставка на Интернет, вземаш бланката , подпълваш си графите, даващ я на булката и си тръгваш. След седмица макс фирмата ти ще е в онлайн списъка. Безплатно е.

... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч!

И започват мъките ти с въпросниците :D Но като цяло е това което каза колегата MiPSus можеш и по поща да им пратиш попълнената форма :)

след тази седмица остава да уточниш какъв касов апарат да закупиш и си готов ::)

Нормално нали тва беше идеята на КРС " Безплатен лиценз за всички за да ви изкараме на Светло"

Съотношение

1 Глобен Доставчик за забавен пратен въпросник 10 000лв

1 Хванат не регламентиран интернет доставчик - Квото можем да му вземем ако може нещо да му вземем

Сами си направете преценката от кое са по на далавера :)

Като цяло ако имаш 50-100 човека моя съвет е да не излизаш на светло и да не си създаваш излишни проблеми

Питам за да знам , фирма имам, касов апарат също. Някой някаква идея за тези "въздушни" мрежи, какво ще става. И какви документи ще са ми нужни за изграждане на кула, и пускане в действие. Смисъл план от архитект и т.н.