tractyr Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Така имам следното питане имам 2 IP камери 1 NVR на Hunt. Знам че трябва да са в енда мрежа /192.168.1.XXX примерно/, но камерите не ми излизат на NVR Трябва ли да се направят допалнителни настройки на NVR. Другото ми питане е във връзка с това как става външния достъп на NVR през интернет интернета ми е на БТК с Huawei рутер в неговите настройки невидях да има нещо от типа на Port Forwardin а знам че там се правят някакви настоики за да станат нещата. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 има и Port Forwarding има и DMZ каквото е необходимо. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tractyr Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 в самия модем на БТК нямаше такива опции Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Има такива опции, ето …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tractyr Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted February 17, 2013 Administrator Report Share Posted February 17, 2013 Ако имаш възможност бриджни тъпия рутен на виваком и го направи на обикновен модем ще усетиш разликата директно и осезаемо относно мрежовия рекордер съвместим ли е че има проблем с невиждане на камерите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscom Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Ползваш virtual server. За рекордера трябва да е съвместим с камерите. Ако е съвместим бъркаш другаде по мрежа достъпваш ли камерите? Edited February 17, 2013 by syscom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tractyr Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Съвместими са на една марка са като вляза в NVR settings от там вече нещо май не мога да ги настроя нещата би трябвало да се попълнят IP на камерите нали ? за да се инициализират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted February 17, 2013 Administrator Report Share Posted February 17, 2013 или се вкарват ръчно или се откриват с инструмент от интерфейса Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tractyr Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 ок благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts