krasi_e_d Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Здравейте, След като не намерих такава тема във форума реших да питам всички. Възможно ли е да огранича даден клиент за ден? Бих искал той да изтича по дни а не по време за което се е логнал. Например днес получава username и password и след два дни да изтече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted February 13, 2013 Administrator Report Share Posted February 13, 2013 Задаваш време от активацията и задълже си актуализираш нонстоп сървъра към NTP сървър 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi_e_d Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Задаваш време от активацията и задълже си актуализираш нонстоп сървъра към NTP сървър ОК ще актуализирам сървъра, но какво ще рече да задам време на активация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted February 13, 2013 Administrator Report Share Posted February 13, 2013 От момента на първо логване да започне да тече часовника, а не от сумарност на сесиите. 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi_e_d Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 От момента на първо логване да започне да тече часовника, а не от сумарност на сесиите. ОК ще пробвам и ще пиша какво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юлиан Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Задаваш време от активацията и задълже си актуализираш нонстоп сървъра към NTP сървър Това май го няма в МК3,2. В смисъл време от активация. В UM има само ъптайм и кредитен лимит на време. Задавам му еднакви времеви и на двете, но имам подозрения, че не тече време ако клиента е офлайн. Настройвам го от разстояние и ме съмнява че точно това се случва. Примерно на ъптайм в UM задавам 3d и на кредит предварително направен избирам също толкова време. Иначе часовника си се актуализира и времето е вярно. Също така не го виждам и на версия 3,9 на другия ми рутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted May 12, 2014 Administrator Report Share Posted May 12, 2014 Има го просто трябва даси почоплиш опциите с 2 виртуалки се тества чудно 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юлиан Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 (edited) Да, с две виртуалки се тества UM и е яко предложение, ама микротика е на 30км от мен. А там като ида се занимавам с монтаж на видео и нямам никакво време. Единствения ми начин да го до настроя, е вечер от вкъщи през уинбокса. Но в случая, така не мога на живо да тествам какво съм направил. Някой ако знае къде е магията да пише. Ще ми съкрати много време. P.P. Мисля си, че с idle time out в user profile зададeно на none, проблема трябва да се реши. Но както писах по-горе, нямам как да проверя. Edited May 13, 2014 by Юлиан Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 За тестове на далечен рутер винаги имам някъв борд под ръка в офиса , пускам EoIP тунел до лана на далечния и хоп воала ставам клиент в мрежата на моя клиент и се ебавам със себе си на воля ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts