DJ-THEOS Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 (edited) Добар вечер имам 2 проблема единия е. 1.Проблем сас инсталачията на антена акцес-поинт сдобихсе с нея инсталиръх е посредствено по описанието на книшката и няколко видео клипа работи около седмича след което получих подобен тп линк рутер с мисалта да премахна досадния 10 метров кабел с осилваща антена която обхващаше половината къща настроих и рутера сичко си бе типтоп нямаше проблем сигнал приемах от някъкв хот спот бях защетил само сигнала след рутера? Сега ще кажите че само ние българите крадем но в следващия 1 час на линка на рутера се опитаха поне 5 цовека да но това е друго След една проливна вечер ми дади ограницение и от тук пак ходене по маки Сега обаче немога да се варжа с системното ип 192.168.1.254 кои може да помогне. Благодариа предварително.... 2.И последно какъв вид антена да избера за мои преятел пак тп-линк или нещо на наностеишан имам вазможност до 100 тина лева Edited February 12, 2013 by DJ-THEOS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Шегаджия Правописа ти като за грък е супер, ама като за българин... По първия проблем, който имаш, не ми стана ясно какъв ти е акцес пойнта. Няма антена акцес пойнт. Антената си е антена и се монтира към устройство. Има и такива, с вградени антени, та твоето нещо такова ли е и каква марка. По втория ти проблем - зависи от първия. Зависи и какво е разстоянието. С бюджет 100 лв. най-много да вземеш наностейшън локо, което е достатъчно добро за клиентско устройство и лесно за настройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts