stel Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 411AH + R52Hn Захранвам го с 18V, 0,8A - /system health print - 27,6V Захранвам го с 24V, 1A - /system health print - 27,4V Имам още 7,8 такива борда ама си показват нормално с колкото съм ги захранил. Как ги изчислява тоя борд тия напрежения? Някакъв проблем с него ли е? Сменил съм 5,6 захранвания все около 27V показва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted February 2, 2013 Administrator Report Share Posted February 2, 2013 обнови биоса на борда ако не се оправи проблема е в някой чип не е болка за умиране Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stel Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 обновен е, хмм странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
stel
411AH + R52Hn
Захранвам го с 18V, 0,8A - /system health print - 27,6V
Захранвам го с 24V, 1A - /system health print - 27,4V
Имам още 7,8 такива борда ама си показват нормално с колкото съм ги захранил.
Как ги изчислява тоя борд тия напрежения? Някакъв проблем с него ли е? Сменил съм 5,6 захранвания все около 27V показва.
2 answers to this question
Recommended Posts