MikTik Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 може ли 2 микротика автоматично да са вързани с vpn и vpn-a да не влияе на интернет връзката им. моста да си е вързан постоянно между 2-та а нета да си върви без проблеми. vpn-a ми трябва понеже работят с програма която има обща база данни . има много варианти но мен ме интересува с vpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Може Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MikTik Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 а как става може ли да ми кажете ще съм ви благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 http://wiki.mikrotik.com/wiki/PPTP_VPN_-_multiple_ADSL_remote_locations_to_Cental_Office Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MikTik Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 супер май точно това искам самоче ояаквах нещо от ненюто да вида. и така ще го опитам да го разбера ама това което е написано като го направя няма да ми дава нета на клиент vpn-a и няма да се получава като нормалния vpn забавяне на интернета нали ? микрток vpn сървър към микротик vpn клиент1-2-3-4 vpn клиентите да са микротици за да може да се позва без настроки във компютрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mupo neTkoB Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Дефинирай "нормалния vpn" Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MikTik
може ли 2 микротика автоматично да са вързани с vpn и vpn-a да не влияе на интернет връзката им.
моста да си е вързан постоянно между 2-та а нета да си върви без проблеми.
vpn-a ми трябва понеже работят с програма която има обща база данни .
има много варианти но мен ме интересува с vpn
5 answers to this question
Recommended Posts