Jump to content

Recommended Posts

Posted

Здравейте,

Интересува ме как вървят цените на клиент на услуга интернет?

Начина на пренос до клиента е wireless. Клиентите се намира в село в близост до областен град (на 5км).

Интересува ме как върят цените на клиент без оборудване.

Posted

В някой случай се определя спрямо конкуренцията като все пак се гледа да не е под 20лева на месец. Много е относително така и едвали има някаква цифра точна за страната.

Analog Audio™

Posted

Има ли конкуренция в това населоно място? Те какво и за колко го предлагат? Ти какво ще предлагаш? Какви устройства ще използваш? ...

Posted

Ако има конкуренция 20 ако няма 25 :)

Posted

Мисля че не ме разбрахте. Говорим за готова мрежа, работеща. Искам да купя клиенти.

И в крайна сметка искаш да ги купиш тези клиенти и да си слагаш собствена техника или да закупиш цялата мрежа опиши и с какво е направена мрежата де дай подрбности (все пак не сме врачки :) )

Posted (edited)

аз не бих дал един лев. справедлива цена е да събира таксите 10 месеца, а ти да се грижиш за преноса и мрежата. да платиш кеш селска мрежа е идиотщина.

(няма значение каква е мрежата. щом се продава значи е леш)

Edited by Mile
Posted

То като ще я плащаш за стара мрежа по-добре си направи нова и вземи клиентите.

Analog Audio™

Posted

ако продавача го е закършил може и по себестойност на материалите да я купиш. Смяташ кабели кутии каквото там и това е . Зависи защо се продава тая мрежа. Ако много се е окъкал може директно да пуснеш всичко на ново и старата мрежа да ти е конкуренция . Те хората сами ще дойдат при теб. Ако е кадърно направена което ме съмнява едва ли ще се продава.

Posted

аз не бих дал един лев. справедлива цена е да събира таксите 10 месеца, а ти да се грижиш за преноса и мрежата. да платиш кеш селска мрежа е идиотщина.

Е за това не бех се сетил.

Инак цената на една мрежа е 10-15 месечни оборота , зависи от хубостта и :)

... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч!

• Owner
Posted

Как вървят цените е много странен въпрос.

Ами вървят от 0 до 500 лв на клиент , според зависи..... :)

Въпроса ти предполага да бъде отправен към икономисти , сяда един и смята.