Jump to content

Помощ за ъпгреид на лаптоп

dragooo

Recommended Posts

Здравейте от дълго време искам да си ъпгрейдна процесора на лаптопа но сега като го потърсих в официалният сайт така и не намерих точният модел който е MSI S430X има само S430 та мисълта ми е че нямам съпорт лист с процесори за моят модел и ако може някой да ми помогне и също така и ми се иска да си сменя и безжичната карта ако може да ми помогнете каква си потърся за този лаптоп че пробвах 2-3 различни атероса но нито един него призна че е вътре ...

Благодаря предварително за оказаната помощ и отделеното внимание :)

Edited by dragooo

• Administrator

Въпроса ти е малко неточно започнат

процесора се "носи" от чипсета

но това не е гаранция че охлаждането може да се справи след подмяната

не превишавай и ватовете на новия процесор спрямо сегашния да нямаш проблем с "тока"

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Да ще го имам в предвид това разбира се но пак съм в начална мъртва точка и нямам инфо м/у какви процесори имам избор сега съм с senpron 3600+ но ми се иска нещо с две ядра че този процесор вече си е отживелица ...

• Administrator

не на процесора а за чипсета трябва инфо

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

аууу това дърто много - само на рутер става със РОС

Гледаи оферти за нов - леново , тошиба , и5-и7 професор на 8 гиги РАМ , антирефлекс дисплеи, 1-2 терафлопа хард и в краен случаи със 2 гигидръва нвидиа аможе и АТИ даже по добре , HDMI , и да внимаваш крайния ляв бутон на копчетарката е Ctrl а не Fn че не е удобно, със ход на бутоните поне 4 мм и разстояние между тях поне 2 мм , и със индикатор за вкл NumLock че ефтинжосите на лениво нямат

Edited by NeTmAsTeR

Да прав си лаптопа е мега стар но не ми трябва за нещо кой знае какво искам просто малко да живне с минимално влагане на пари имам си PC с благоприлични ресурси за работа този лаптоп го ползвам само при пътуване затова и нямам намерения да го сменям с нещо ново . Ако има възможност за ъпгрейд на CPU-то ще ми върши работа още бая време :)

Добре де, направи няколко снимки точно на процесора и чипсета в CPU-Z и ги качи все някой колега ще ти намери или, ти покаже какви са възможностите на твоя лаптоп, като за начало може и малко повече RAM да сложиш, колко имаш за сега???

Благодарение на колега от форума вече имам информация какво да търся :) Благодаря на всички оказа се че този Х в моят модел на лаптопа не променя нищо спрямо оказания в сайта на производителя :)

• Like 1