Jump to content

Проблем със сапунерка /АP/

jordan_ruse

Recommended Posts

Здравейте. Имам няколко 54мгбт ап-та Surecom от който като цяло съм много доволен. С атерос чипове са и макар да греят мнооого работят. Едното обаче нещо ми прави магарии. Не съм сигурен дали е за тук темата но не знам къде точно да я пусна та : Ап-то работи, НО когато си направи максималната скорост /пуснат торент на лаптоп/ и пинга изчезва за няколко секунди. Понякога даже и pppoe-то се разкача но не винаги. След минаването на въпросните 4-5 секунди АП-то отново работи но прекарва не повече от 4-5мегабита и то с някакви пингове от около 1к. Някакви идей къде да търся ??!?

Антени не е защото сменях пигтели а те са запоени на платката. Захранване също не е защото на АП-то му трябват 2А а аз съм го пуснал с 3А Делта захранване което твърдо държи 5.2волта.

Благодаря за коментарите.

• Administrator

процесорчето не издържа спри му филтрите и му дай една идея шеип лимит преди него

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

проблема е там че пред мен има 2 абсолюно едни и същи устройства който работеха без грешка. Едното обаче започна да се дъни. Пробвано е с различни захранвания и смяна на антени, канали и има радиаторчета на греещите компоненти макар заводско да са "голи". Наистина нямам идея защо прави така. Иначе ако сложа лимит 10-тина мегабита на акаунта си работи......