sysroute Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Здравейте, интересувам се дали някой е ползвал въпросния рутер? Интересува ме най-вече как се държи wireless-a с вградената антена и дали поддържа добър и силен сигнал.
0 gbdesign Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Перфектна машинка, на добра цена. Имам над 30 монтирани. Нямам забележки. От 50-тина закупени, един се оказа дефектен. Всички останали са ОК. Wi-Fi сигнала, спрямо всеки друг SOHO рутер е по-силен, въпреки че антените са вградени. 1
0 Mitko Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Перфектна машинка, на добра цена. Имам над 30 монтирани. Нямам забележки. От 50-тина закупени, един се оказа дефектен. Всички останали са ОК. Wi-Fi сигнала, спрямо всеки друг SOHO рутер е по-силен, въпреки че антените са вградени. Присъединявам се към мнението - десетина монтирани и всичките се държат перфектно. Wi-Fi-то също. Добра машинка на добра цена. 751G също - но е с повечко място и памет.
Question
sysroute
Здравейте,
интересувам се дали някой е ползвал въпросния рутер? Интересува ме най-вече как се държи wireless-a с вградената антена и дали поддържа добър и силен сигнал.
3 answers to this question
Recommended Posts