sysroute Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Здравейте, интересувам се дали някой е ползвал въпросния рутер? Интересува ме най-вече как се държи wireless-a с вградената антена и дали поддържа добър и силен сигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gbdesign Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Перфектна машинка, на добра цена. Имам над 30 монтирани. Нямам забележки. От 50-тина закупени, един се оказа дефектен. Всички останали са ОК. Wi-Fi сигнала, спрямо всеки друг SOHO рутер е по-силен, въпреки че антените са вградени. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mitko Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Перфектна машинка, на добра цена. Имам над 30 монтирани. Нямам забележки. От 50-тина закупени, един се оказа дефектен. Всички останали са ОК. Wi-Fi сигнала, спрямо всеки друг SOHO рутер е по-силен, въпреки че антените са вградени. Присъединявам се към мнението - десетина монтирани и всичките се държат перфектно. Wi-Fi-то също. Добра машинка на добра цена. 751G също - но е с повечко място и памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sysroute Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Благодаря за отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sysroute
Здравейте,
интересувам се дали някой е ползвал въпросния рутер? Интересува ме най-вече как се държи wireless-a с вградената антена и дали поддържа добър и силен сигнал.
3 answers to this question
Recommended Posts