jaredharet Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 От къде най-евтино мога да купя резачка за оптично влакно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 (edited) имам един CT-07 в девствено състояние... артиса. Ако ти допада можем да измислим цена. Edited October 15, 2012 by Mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 я ми я измисли и на мене на ПМ ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaredharet Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 резачките от mile са вече при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdream Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 (edited) Почти го докарах до рекламна брошура. В действителност исках да покажа, макар че повечето от вас са врели и кипели в областта на оптичните мрежи, потресаващата разлика между счупено и срязано влакно. Чудя се, някой има ли опит с подобна резачка, като тази от снимката по-долу ?! Има ли интерес към подобни инструменти ? Edited March 6, 2013 by xdream Работя във Videomax AVS - ако се нуждаете от нещо - пишете ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Да тези резачки също са добри ,нямат въртящ блеид ,но режат добре,имам такава само че е Siecor , има и такъв модел на Fujikura ,конкректно тази на снимката нямам идея каква е като марка.При всички случаи мисля ,че си заслужават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Това на снимката е Fitel S-315 , но без етикети Аз го ползвам (оригинале made in Japan) и съм много доволен - единствения предвиден да решеш висящ във въздуха ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyKirov Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 и аз съм много доволен от същият модел . Уеб Дизайн Габрово Кабели за диагностика Купувам Продавам Бизнес Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostrieto Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Колеги някой ако може да измисли и за мен една такава на разумна цена заедно с един сплайсер пак на разумна цена , безкрайно ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
borislavvg Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Ето резачка и това Fujikura FSM-20PM пиши на лично Ако неможеш да помогнеш, поне не вреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts