Jump to content

Благодарности на колегата от ReloadBG

Balthazar

Recommended Posts

Искам да изкажа благодарности на колегата от РелоадБГ и като да не повярваш и на полицията :) стана така че решиха да ми откраднат 27 Nano Station Loco M5 и няколко nano station m5 и с цялата си наглост да монтират до моята къща една от антените ми без дори да изтрият моите надписи по нея.. Сигнализирах в полицията заедно с документите на антените отидоха на място и се оказа че точно тази антена ми липсва гаранцията за нея но видях че от същата серия за другите имам обадих се на колегата в РелоадБГ който веднага съдейства сканира подпечата документа който ми липсва за тази антена и ми го прати така успях да докажа, че е моя а на полицията им трябваше една с която да може да се захване за човека който ми ги е отнел.

Искрени благодарности на колегата от ReloadBG

еб@хте ли го тоя?

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

Завеждам дело в момента с граждански иск да видим кво ще стане пък ебането след това няма да му се размине така или иначе :)

Интересен казус :)

Току-така не се крадат 27 NS. Намирисва на неуредени сметки :)

Колега, дръж ни в течение, че ми е интересно каква е съдебната практика по подобни казуси. То е ясно, че съда вярва на документи де.

• Administrator

на крадливо частно лице :) хехе клептоман, това си е чиста преднамерена кражба, набелязване на целите и :)масов сбор ...

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Не е фирма това лице "работи" нелегално за една фирма която за сега ще запазя в тайна преди това работеше за мен научи се да опъва кабели и да кримптва но ми се наложи да патувам до англия и когато се върнах от касата ми липсваха 2К както и той.. и Така същия този човек ми помагаше с монтажа на антените в един малак град в близост до Бургас . Всички антени който слагах с него липсват антените който монтирах след като го раскарах си седяха и които той не знаеше.. В последствие същия този човек решава да доставя интернет.. :) към една фирма под предтекст на шефа на фирмата "Той ми намира клиенти и т.н" лошо няма да са живи и здрави но виждам до нас монтирана антена с мойте надписи отзад на нея и моя почерк качвам се проверявам с позволението на хората разбира се и се оказва, че е моята после се свързвам с шефа на дадената фирма предоставяща интернет който с протокол за доброволно предаване връща още 3-4 антени в полицията като заявява че същото лице му ги предоставя.. Когато намеря 4-5 антени които са мои и шепа народ казва кой ги е сложил нормално е да си мисля че и останалите са в него.. :)

Не довършени сметки нямам с никой и никога не съм имал :) както също така и партии нямам :)

не обичам орташките работи защото никога нищо не се получава и никога нищо добро не излиза работя до колкото мога сам и до колкото средствата ми позволяват :)

Евала на Reload такава сложна процедура и мигновенна реакция.

няма начин да няма начин

Блатазар,

вероятно си много прав, след като боса на другата фирма ти ги връща с прокол, без проблеми.

Евала на Reload такава сложна процедура и мигновенна реакция.

Ако бяха толкова коректни и с гаранциите, сервиза и цените (примерно в Тесалоники NSM5 е 50 евро с ДДС) щяха да номер 1.

Иване ,прати на твоя приятел Валентин много здраве от НАП скоро ще има гости в хранителния магазин ::)

А на Димо с които до скоро работеше ти , да си стои в Бургас.

Боли го фара за НАП нямат за кво да го хванат или поне до сега не успяха :) и даначни и НАП и етк... него съдя в момента :)

Блатазар,

вероятно си много прав, след като боса на другата фирма ти ги връща с прокол, без проблеми.

Ако бяха толкова коректни и с гаранциите, сервиза и цените (примерно в Тесалоники NSM5 е 50 евро с ДДС) щяха да номер 1.

така де

няма начин да няма начин