jordan_ruse Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) дъно - GA-8I945GZME-RH * двуканална рам, вградено видео, марвел гигабит Лан http://www.gigabyte....a-8i945gzme-rh/ процесор - Celeron D 3.06GHz , 512kb L2 cache, 533FSB http://www.cpu-world...c/SL/SL9KN.html + охладител за процесора рам памет - Kingston 2 x 512MB /за да работи дуъл ченъл-а/ цена : 70лв контакти : намира се в Русе и пътува за където се наложи. телефон за връзка 0898 92 31 17. Поздрави. *** може да се продаде без рамта и цената е 60лв. Edited September 28, 2012 by jordan_ruse Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkavenger Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Взимам го за 10 лв. Пиши ми на ЛС за да ти пратя Адрес Edited September 27, 2012 by darkavenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 хахах тъп ли си или на тъп дрехите носиш? 1 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_ruse Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 извинявам се ако съм подвел някой, но промоцията беше " -10лв " тоест 10лв на долу от цената а не 10лв за нещата който продавам. Но това не е важно защото предложението ми беше за вчера а никой не се възползва и цената си остава каквато е и си чакат новия собственик чаркалаците. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabadaba Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 извинявам се ако съм подвел някой, но промоцията беше " -10лв " тоест 10лв на долу от цената а не 10лв за нещата който продавам. Но това не е важно защото предложението ми беше за вчера а никой не се възползва и цената си остава каквато е и си чакат новия собственик чаркалаците. Поздрави. Напротив, промоцията ти беше - 10 лв, което значи, че подаваш за 10 лв, а не както си го писал сега -10 лв, което е десет лева надолу. Ма кво ти пука - един знак, кво толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthazar Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 хахах тъп ли си или на тъп дрехите носиш? Хахахах Баце верно не издържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_ruse Posted October 2, 2012 Author Report Share Posted October 2, 2012 продадени са нещата. няма да трия темата че ме смъмриха . Поздрави и и нека Свети Линк да е с вас !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts