Jump to content
  • 0

Подходяща кутия за няколко устройства

Topper

Question

Здравейте,

Търся херметична кутия за монтаж на пилон, достатъчно голяма, за да се сложат няколко у-ва на Неомонтана, суич, UPS модул с акумулатор и RB. Единственото, което ме интересува най-вече, е на дъното да има монтажна планка с резбови отвори за дистанционни втулки, за да може да се закрепят надеждно и качествено у-вата.

Питам тук, защото преди време видях някой колега, че бе дал връзка за такива хубави кутии, обаче сега търся от час и 1/2 и не мога да намеря темата.

Предварително благодаря на всички отзовали се.

Edited by Topper

Recommended Posts

• 0
  • Administrator

Пластмаса или метал?

За пластмаса Legrand търси ел. табло за външен монтаж с ключалка.

(всъщност са от фибро стъкло)

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Бих предпочел метални.

Въпреки, че ги дават UV защитени, след време стават на ....

Основното ми е планката на дъното, за да мога да аранжирам оборудването.

• 0
  • Administrator

Имам табла на Легранд на над 5 години,

пече ги слънцето доста повече от колкото в бг, и цяла зима ги вали дъжд и не са мръднали.

Както казах са от фибро стъкло като караваните, така че UV не ги засяга

Харесай поста ^^^

• 0
  • Administrator

Имат всякакви аксесоари, от само кутията, до планка, шаси за индустриални монтажи на техника в него

ползвам 60х40х25 см кутии със секретен ключ

Харесай поста ^^^

• 0

• 0

Благодаря, но ми трябват за пилон с крепежа, ако взема да си правя крепеж....излишна загуба на време и труд.

• 0

Всяко табло което си искаш + 2 U образни скоби и пробиваш по 2 дупки на страна за една скоба завиваш малко силикон на гайките и готово.

Analog Audio™

• 0

Благодаря, мисля че казах, че искам да ги купя готови и да ги монтирам за 1/2 час, не да се правя на производител/майстор/железар :)

Ясно ми е, че българите не можем да не префасонираме нещо, ама все ми се ще да съм тъп западняк ;)

• 0

абе то и аз цял живот живея във фрустрация, че не станах шеф на газпром... ма се справям.

щом искаш крепежи направо си вземи табло на ЧЕЗ. ако не го спазариш с местните при вас си го купи.

• Like 1

• 0

Това пък не знам какво е, не се наемам да го квалифицирам.

Колеги, попитах някой за информация, за която съм сигурен, че е споменавана.

Поисках инфо от къде да купя готови кутии, с крепеж и дънна планка с монтажни отвори!

Да виждаш някъде да пиша - не искам да купувам готови, а искам да си издялкам, да резна, да завия с тел, да слепя със силикон и някой ако може за подправка да се направи на остроумен ?

Аз си правя сметка, че докато дялкам/режа/заварявам мога да свърша нещо по-полезно, без да се справям как да е, с подръчни м-ли.

И без да съм шеф на Газпром може да съм ефективен.

Edited by Topper

• 0

Ясно. Сега остава да намерим и специализиран производител на табла за устройва на неомонтана. С готов крепеж за пилон примерно 100мм.

пп Всички табла ЕЛ табла по дефолт идват с дъно за монтаж. Прословутия крепеж можеш да го видиш на всяка една кутия на ЧЕЗ. Представлява дъговидна планка тип U

Ако нямаш "чембер" за стоманена лента винаги можеш да го направиш с монтажна лента или както те посъветва естета вътре в теб.

Edited by Mile
  • Like 1

• 0
  • Administrator

готовите решения сам трябва да си ги измислиш почти всички табла са универсални, демек имат само дъно , филкаб .. елмарк , друг е въпроса с кутиите за електромери там може и няква дин шина да има, ама за напасване на борд си направи шаблонче и дупчиш, закрепването за стълб е същата работа ако за 30 мин не може да си пробиеш 4 дупки и да закривиш и отрежеш две шпилки ... помисли си за друга работа.

Готови решения специално аз не помня да съм чел из форума.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!